V-Buck hekk kérdése:
Amúgy most mit csináljak?
Figyelt kérdés
Ugye keringő gimnázium én 11-dikes vagyok és a felsőbb éves lány barátom megkért hogy táncolnjak az osztály társával mert nem volt párja. Az osztály társa 10/1-ös és bele egyezett simán. Én azt gondolom magamról nem vagyok valami világi jó képü pasi. Kondiba járok van egy normális alakok figyelek a higiéniára de azért szép én se vagyok. Tegnap táncoltunk oda felé szinte semmit nem beszéltünk tánc közbe el neveztgettünk de, semmi áron nem akart a szemembe nézni én szeretek szemkontaktus tartani mindig de ez a csaj vagy az alsó testem vagy mellém nézett. Jó táncos vagyok ahhoz képest hogy le voltam maradva a többiektől mert az év közbe csatlakoztam be. Utána is csak elköszöntunk ment mindenki az órájára. Nem tudom lehet nem is akar velem táncolni. Igazából engem érdekel mások véleménye ez a bajom. De nem szeretném ráerőltetni a táncot ha már ő választott egy egész iskolányi fiúból. Nem tudom de amúgy kedves szép de minden fiú őt akarja szinte, még a tanárok is mondják milyen szerencsés vagyok vele. Csak nem tudom cselekedjek vagy mit csináljak. Beszéljek vele többet. 1 évvel idősebb szóval necces. Szerintetek?2022. okt. 13. 23:46
1/2 anonim válasza:
Beszélgess. Ne azt tekintsd csak, hogy lány, hanem mint bármelyik iskolatársadat. Beszélgess vele bármiről, amiről a fiúkkal, a többi lánnyal beszélsz.
2/2 anonim válasza:
Lehet kicsit zavarban van és azért nem nézz rád.
De kicsit nehéz volt megérteni néhol hogy mit is akartál írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!