Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt velem?

Miért csinálja ezt velem?

Figyelt kérdés
Szakot váltottam, és átiratkoztam egy másik suliba. Van egy lány aki állandóan beszólogat, kinevet és kijelenti az osztály előtt hogy utál engemet. Mindketten lányok vagyunk. Semmit se tettem ellene. Hogy állíthatnám le.
2022. márc. 8. 13:58
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet csak irigy.
2022. márc. 8. 15:27
 2/5 A kérdező kommentje:
Tiszta pattanás vagyok. Mire lenne az?
2022. márc. 8. 15:31
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell vele foglalkozni,most te vagy az "újonc" és gondolom ezért nézett ki magának.
2022. márc. 8. 15:35
 4/5 A kérdező kommentje:
De valahogy jó lenne leállítani. Olyan szarul tud esni.
2022. márc. 8. 15:38
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha látja rajtad, hogy ez fáj neked, annál inkább csinálni fogja. Az ilyeneknek ez a "perverziójuk".

Jó lenne, ha felül tudnál emelkedni az egészen és ha észreveszi, hogy nem érdekel, már ő sem fogja élvezni a piszkálásodat.

Esetleg (nem tudom, ilyen alkat vagy-e) egy következő alkalommal, mikor beszól, odaállhatnál elé és határozottan, de nem sértően, ahogy ő , megkérdezhetnéd tőle, hogy : "mondd már el, mi a problémád velem! Értem hogy nem bírsz, hidd el nekem sem te vagy a kedvencem, de vagyok annyira felnőtt, hogy ezt tudom kezelni. Esetleg te is megtanulhatnád..."

2022. márc. 11. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!