Általában az ilyen ember lenézik?
"Általában az ilyen ember lenézik?"
Nem. Az ostobákat szeretik kihasználni vagy elkerülni.
Ha valaki kulturált, kedves, normális ember, akinek vannak céljai és értékrendje, akkor szerintem nem számít. Bár én nem jönnék össze olyannal, aki csak 8 osztályt végzett. És nem azért mert lenézem. Hanem valószínűleg teljesen más a világnézetünk és céljaink az életben és mindenkinek van joga megválasztania kit szeretne maga mellé). És nem az iskolázottsága miatt nem jönnék össze ilyennel, ha éppen állandóan csak a testépítésről beszélne, annak élne, akkor se jönnék vele össze, mert valószínűleg nem lenne bennünk közös.
Ennél a sztereotipiánál szerintem sokan a végzettséget az intelligenciával és életképességgel azonosítják, ami szerintem nem függ össze.
Ne aggódj Kérdező, nem ez az elterjedt, hogy csak azért mert nincs valakinek ilyen olyan végzettsége ne kéne senkinek.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!