Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Általában az ilyen ember lenézik?

Általában az ilyen ember lenézik?

Figyelt kérdés
Hallottam már hogy volt aki ezért nem ment bele egy kapcsolatba mert az illetőnek,nem volt végzetsége. Komolyan ilyen a világ? Én már előre félek,mivan hogyha tényleg ezt nézik és én sem találom meg a párom mert mondjuk a házunk nem a legjobb állapotban van
2022. okt. 11. 21:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát biztosan van ilyen de szerintem az emberek többsége azért nem ilyen
2022. okt. 11. 21:24
 2/5 anonim ***** válasza:
Mindenki hozzáillő embert keres. A tanult tanultat, mert akkor lesznek egy szellemi színvonalon. Anyagiak szempontjából is jó, ha hasonlóak, ne legyen az egyik jóval vagyonosabb, mint a másik. Abból csak baj lesz később.
2022. okt. 11. 21:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Van egy mondás. A műveltséget sose keverd az intelligenciával...
2022. okt. 11. 21:42
 4/5 anonim ***** válasza:

"Általában az ilyen ember lenézik?"

Nem. Az ostobákat szeretik kihasználni vagy elkerülni.

2022. okt. 11. 22:01
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha valaki kulturált, kedves, normális ember, akinek vannak céljai és értékrendje, akkor szerintem nem számít. Bár én nem jönnék össze olyannal, aki csak 8 osztályt végzett. És nem azért mert lenézem. Hanem valószínűleg teljesen más a világnézetünk és céljaink az életben és mindenkinek van joga megválasztania kit szeretne maga mellé). És nem az iskolázottsága miatt nem jönnék össze ilyennel, ha éppen állandóan csak a testépítésről beszélne, annak élne, akkor se jönnék vele össze, mert valószínűleg nem lenne bennünk közös.

Ennél a sztereotipiánál szerintem sokan a végzettséget az intelligenciával és életképességgel azonosítják, ami szerintem nem függ össze.

Ne aggódj Kérdező, nem ez az elterjedt, hogy csak azért mert nincs valakinek ilyen olyan végzettsége ne kéne senkinek.

L

2022. okt. 11. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!