Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Külföldön találkoztatok már...

Külföldön találkoztatok már Made in Hungary felirattal ellátott termékekkel?

Figyelt kérdés
2022. okt. 3. 22:56
 1/4 anonim ***** válasza:
77%
Igen. Régebben. ma már alig.
2022. okt. 3. 23:37
 2/4 anonim ***** válasza:

Angliaban egy bútorüzletet láttam, ahol magyar bútorok is vannak. Ezentúl csak

régi blackberry telefonokban,

"tork" folyékonyszappan aadagolóval, meg ilyen tömeggyártott dolgokkwal

2022. okt. 4. 14:28
 3/4 TappancsMancs ***** válasza:

Svédországban Systembolagetben láttam magyar bort. Bár külföldön szerintem az ember nem néz meg annyi mindent és lehet, hogy nem veszi annyira észre. Most is van :) megnéztem.

[link]

És összesen 6 féle van ami magyar.

[link]

2022. okt. 4. 16:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Ausztraliaban tobb varosban van magyar uzlet , etterem cukraszda stb. eppen nehany hete vettem magyar Globus majonezes tormat, meggybefottet, edes annat, eros pistat es vegetat. csak ennyi jutott most eszembe de van ennel sokkal tobb is. Ja es a baratnom a szuletesnapjara egy ausztral peksegben rendelt magyar dobostortat. pont olyan volt mint a magyar kinezetre es izre is. vannak magyar borok, tokaji aszu, szurkebarat, futyulos barack es mindenfele palinka egy nagy italuzlet boltjaban Dan Murphy a neve .
máj. 31. 12:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!