Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Voltatok már ilyen helyzetben?

Voltatok már ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Egy bizonyos közösségi oldalon bejelölt ismerősnek egy arab srác (24), aki Indonéziában született és iszlám vallású..

Az első hónapban sokat írtunk egymásnak, kezdtem beleszeretni. Nagyon kedves, különböző beceneveket adott nekem, mindig leírta, hogy mit gondol rólam, stb. Ki is írta, hogy 100%-osan rajong értem és ehhez odaírta az egyik haverja, hogy 100% eladó, csak ugye indonézül.. (Sok olyat olvastam, hogy az arab pasik csak kihasználják a nőket.. Előtte, ahhoz, hogy megkapják őket mindenféle szépet mondanak nekik, leveszik a lábukról, stb. Nos nem tudom, hogy ő kivétel e.)

Azt akarta, hogy házasodjunk meg. De azt is írta, hogy más vallású nővel nem házasodhat. (Én nem akartam akkor se összeházasodni vele.)

Jött a Ramadán hónap, amikor nem írtunk. Elmondta miért. Én közben írtam neki egy levelet, hogy szerintem felejtsük el egymást, ő erre nem válaszolt. Ezt később megbántam, és leírtam neki, hogy hiányzik.

Most már nem ír annyit, de ha ír, akkor mindig becézget, meg kedves.

Hogy célozzak arra, hogy csak ki akar-e használni? Vagy tényleg szeret-e? Hogy tudnám kiszedni belőle, úgy hogy ne vegye észre mi a tervem?

Kérlek szépen titeket, adjatok tippeket! :)

Bocs, ha idétlenül fogalmaztam, de ilyen hosszú történetet, nehéz volt rövidre vágni.

2010. szept. 24. 17:49
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!