Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a magyarok...

Miért van az, hogy a magyarok szinte mindenkit utálnak, de meg vannak sértődve, hogy őket utálja mindenki?

Figyelt kérdés

egyik barátom közvéleménykutató, és egy felmérés alapján azok derültek ki, hogy szinte minden népet utál a magyar.

a franciákat - mert Trianon

a németeket - mert nácik és szär a nyelvük

az oroszokat - mert komcsik és itt voltak 40 évig

az angolokat - mert mindenki az ő nyelvüket tanulja és sznobok

a skandinávokat - mert ridegek

de kérdem én, milyen jogon ítél meg bárki (nem csak a magyarok) bármilyen népet csak a sztereotípiák alapján?

2010. szept. 23. 21:26
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

tegnap 23:14

Ezzel én is így vagyok.

2010. szept. 24. 13:30
 22/22 anonim ***** válasza:
63%

Minket nem utál mindenki,csak a románok,szlovákok,szerbek!És jobban utálnak mint mi őket!

Azt nem kéne elfelejteni ,hogy egy népet sem(talán a zsidókat még)aláztak még meg annyira mint minket!Trianon...a határontúli magyarok a mai napig ennek a levét isszák,természetes hogy nem szeretem azokat a népeket akiknél magyarokat érnek atrocitások!

2010. szept. 24. 14:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!