Miért van az, hogy a magyarok szinte mindenkit utálnak, de meg vannak sértődve, hogy őket utálja mindenki?
egyik barátom közvéleménykutató, és egy felmérés alapján azok derültek ki, hogy szinte minden népet utál a magyar.
a franciákat - mert Trianon
a németeket - mert nácik és szär a nyelvük
az oroszokat - mert komcsik és itt voltak 40 évig
az angolokat - mert mindenki az ő nyelvüket tanulja és sznobok
a skandinávokat - mert ridegek
de kérdem én, milyen jogon ítél meg bárki (nem csak a magyarok) bármilyen népet csak a sztereotípiák alapján?
Kedves 22:17 szerintem ne sírj, hogy lepontoztak. Nézd meg, hogy én hány százalékot kaptam, mert azt mertem írni, hogy a magyarok túlnyomó, normális többsége nem utál senkit.
Viszont örülök, hogy az a frusztrált réteg, aki igen, itt most magára ismert ;)
(második voltam, és nem, még mindig nem utálok senkit)
ma 22:26
Te vagy az a libsike aki a politikai témakörbe szokott hőbörögni a magyarok ellen?
"Te vagy az a libsike aki a politikai témakörbe szokott hőbörögni a magyarok ellen?"
Nem nyert :D
52%-osnak:
"Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést."
Jó-jó, a magasabb fizetéseken kívül még a cider is jó, de ennyi. Az oktatásuk hulladék(főleg a felsőoktatás), amikor árvízveszély van nem védekeznek, minden a lehető leglogikátlanabbul és összecsapottan van felépítve, az éghajlat gáz, a közlekedés rossz(sok autó, németekhez képest rosszabb úthálózaton, tömegközlekedés gáz), a gasztronómiájuk gáz(kiemelve az igazi angol ale sört, szar hideg és meleg ételt), és akkor még erre ráépül a leginkább fogyasztói társadalom, hitelre vásárolnak karácsonyra például, nem néhány hülye mint nálunk hanem tömegesen, és rengeteg felesleges dolgot ami csillog-villog. Egyszerre jelenik meg emellett a huligán és a sznob mentalitás a legextrémebb formáiban.
Ja és pont a nyelv amivel semmi bajom, mert kell egy nyelv amit ha mindenki megtanulna, könnyebb lenne nemzetközileg kommunikálni, ezért azt mondom itthon kötelezővé kéne tenni az angol nyelvet. Az más kérdés, hogy pont Angliában a legnehezebb megérteni az emberek beszédét, az angol anyanyelvű országok közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!