Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a magyarok...

Miért van az, hogy a magyarok szinte mindenkit utálnak, de meg vannak sértődve, hogy őket utálja mindenki?

Figyelt kérdés

egyik barátom közvéleménykutató, és egy felmérés alapján azok derültek ki, hogy szinte minden népet utál a magyar.

a franciákat - mert Trianon

a németeket - mert nácik és szär a nyelvük

az oroszokat - mert komcsik és itt voltak 40 évig

az angolokat - mert mindenki az ő nyelvüket tanulja és sznobok

a skandinávokat - mert ridegek

de kérdem én, milyen jogon ítél meg bárki (nem csak a magyarok) bármilyen népet csak a sztereotípiák alapján?

2010. szept. 23. 21:26
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
19%
21:50 vagyok. Látjátok mekkora szemét vagyok? Nem utálok egy országot sem és lepontoznak, basszus elfelejtettem, hogy ebben az országban muszáj választani legalább egyet amit utálsz, hmm melyik legyen az... megvan MAGYARORSZÁG HÁHÁHÁ
2010. szept. 23. 22:17
 12/22 anonim ***** válasza:
60%

Kedves 22:17 szerintem ne sírj, hogy lepontoztak. Nézd meg, hogy én hány százalékot kaptam, mert azt mertem írni, hogy a magyarok túlnyomó, normális többsége nem utál senkit.

Viszont örülök, hogy az a frusztrált réteg, aki igen, itt most magára ismert ;)

(második voltam, és nem, még mindig nem utálok senkit)

2010. szept. 23. 22:26
 13/22 anonim ***** válasza:

ma 22:26

Te vagy az a libsike aki a politikai témakörbe szokott hőbörögni a magyarok ellen?

2010. szept. 23. 22:29
 14/22 anonim ***** válasza:
22:27 Ha már választanom kell azt választom, ahol lepontoznak...
2010. szept. 23. 22:36
 15/22 anonim ***** válasza:
55%

"Te vagy az a libsike aki a politikai témakörbe szokott hőbörögni a magyarok ellen?"

Nem nyert :D

2010. szept. 23. 22:36
 16/22 anonim ***** válasza:

52%-osnak:

"Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést."

2010. szept. 23. 22:38
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Én Angliát rühellem, és azon tapasztalatom alapján, mikor ott jártam. De nem utálok minden angolt, és azt is tudom, hogy az ottaniaknak rohadtul nem jó, mert a magasabb fizetéseket leszámítva ott minden szarabb mint nálunk.
2010. szept. 23. 22:53
 18/22 anonim ***** válasza:
81%

Jó-jó, a magasabb fizetéseken kívül még a cider is jó, de ennyi. Az oktatásuk hulladék(főleg a felsőoktatás), amikor árvízveszély van nem védekeznek, minden a lehető leglogikátlanabbul és összecsapottan van felépítve, az éghajlat gáz, a közlekedés rossz(sok autó, németekhez képest rosszabb úthálózaton, tömegközlekedés gáz), a gasztronómiájuk gáz(kiemelve az igazi angol ale sört, szar hideg és meleg ételt), és akkor még erre ráépül a leginkább fogyasztói társadalom, hitelre vásárolnak karácsonyra például, nem néhány hülye mint nálunk hanem tömegesen, és rengeteg felesleges dolgot ami csillog-villog. Egyszerre jelenik meg emellett a huligán és a sznob mentalitás a legextrémebb formáiban.

Ja és pont a nyelv amivel semmi bajom, mert kell egy nyelv amit ha mindenki megtanulna, könnyebb lenne nemzetközileg kommunikálni, ezért azt mondom itthon kötelezővé kéne tenni az angol nyelvet. Az más kérdés, hogy pont Angliában a legnehezebb megérteni az emberek beszédét, az angol anyanyelvű országok közül.

2010. szept. 23. 23:00
 19/22 anonim ***** válasza:
73%
Nem utálom azokat, akiket fentebb felsoroltál, de utálom a románokat meg szlovákokat, és nem vagyok megsértődve, ha ők utálnak engem, sőt, minél jobban utálnak, annál jobban örülök.
2010. szept. 23. 23:14
 20/22 hollófernyiges ***** válasza:
93%
Nekem az újdonság hogy 'a magyarok' utálnák az angolokat, a skandinávokat meg pláne. Legalábbis én még nem beszéltem olyannak akik svédezett (kivéve amikor a svéden valami mást értett :) vagy dánozott volna. A németekkel kapcsolatban meg az a sztori jut eszembe amit valaki írt egy fórumra, hogy beszélt egy holland sráccal, és az mondta hogy fura népek vagytok ti magyarok, az egész világ utálja a németeket, ti meg csak szimplán nem kedvelitek őket.
2010. szept. 24. 08:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!