Miért hülye az angoltanárom?
Figyelt kérdés
2010. szept. 21. 18:17
2/10 anonim válasza:
omfg az enyém is hülye
tavalny csupacsupa ötös voltam angolból másik tanárnál most jött ez az új és elbaszott mindent
innenis üzenem neki hogy b*ssza meg
4/10 anonim válasza:
Nekem is volt hülye angoltanárom. Madárnak hívtuk, és utáltuk rendesen.
5/10 A kérdező kommentje:
az a történet, h májusban 4,1-re álltam, valószínűleg ez nem tetszett neki, majd különféle indokokkal beírt pár kapát. Junius 15.én pedig 2,56-tal 2esre zárt le. Csak ennyi
2010. szept. 23. 15:57
6/10 anonim válasza:
Gondolom, okot adtál rá. a tanárok nem utálnak öncélúan gyerekeket, nekik is a jó hangulat a céljuk. Feltételezem, hogy az órán beszélgetsz, nem figyelsz, feleselsz, ilyesmi. És egyetlen fegyvere van: az osztályzat, persze nem direktbe magatartásra, hanem valami konkrét dologra, pl meg nem tanult lecke, meg nem írt házi feladat.
7/10 A kérdező kommentje:
ha tudnád h mi megy a ferences gimnáziumba, akkor máshogy gondolnád
2010. szept. 24. 07:26
8/10 anonim válasza:
keresd magadban a választ, vádaskodás és mások hibáztatása nélkül.
9/10 A kérdező kommentje:
jó gondolat. Kössz!
2010. szept. 28. 18:02
10/10 anonim válasza:
Ne aggódj egy cseppet sem, az én angoltanárom volt a legjobb, kirúgatott a suliból...de nem azért mert nem tetszett a képem, hanem azért mert belém zúgott. Esélyem sem volt jó tanulónak lenni! Szóval nem normális, és amúgy meg nem lehet lekaparni sem a csávót! XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!