Drakula kérdése:
Van olyan akit a rokonai csesztettek a híte miatt?
Figyelt kérdés
2022. jún. 20. 22:28
1/6 anonim válasza:
Igen, engem. A szüleim. De nem érdekelt.
2/6 anonim válasza:
Ismerek olyant, akit a szülei kitagadtak, mert szerintük nem volt eléggé hívő, pedig nagyon is, csak éppen 46 évesen már nem akart úgy ugrani, ahogy fütyültek, és külön szeretett volna költözni házasság nélkül is.
3/6 Isti22 válasza:
Persze, de csak kicsit értetlenkednek, azt elengedem a fülem mellett.
4/6 anonim válasza:
Nekem se hívők a rokonaim. Attól félnek szektás leszek meg elszedik a pénzemet kimossak az agyamat meg ilyen hülyeségek. De az én hibám is, sosem próbáltam nekik elmondani milyen mély érzelmi dolgokról. Van szó igazából, milyen Istenhez közel kerülni, és fájó, hogy pont a családtagjaimmal nincs ilyen lelki kötelék.
De mindegy is jobb távol tartani magamat tőlük, hadd higyjenek a hülyeségeikben, és nem lesz a hit miatt viszály a családban.
5/6 anonim válasza:
Vajon milyen silány hite lehet annak, aki másokat cseszeget a hite miatt? Nos ebből indulj ki és ne vedd komolyan, ha valaki ezért cseszeget.
6/6 A kérdező kommentje:
5-ös engem nem cseszegetnek a rokonaim a hitem miatt.
2022. jún. 27. 16:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!