Ki tud ajánlani megbízható könyvfelvásárolót Budapesten?
Letehetsz arról, hogy bárki megveszi pénzért... Még ingyen se viszik el.
Már 20 évvel ezelőtt is darabonként 10 ft-ot mondott egy sufni-könyvárus, de ő is átválogatta volna, és csak az érdekeseket vitte volna el.
Nincs erre felvevőpiac...
2: legfeljebb értékes, ritka (keresett) könyveket vesznek be.
A kérdező maga írja, hogy gagyi regények. Ilyen egyetlen antikváriumnak sem kell.
3
Ja, mert az antikvárokban csak Károli-Bibliák vannak...
Én is írtam, hogy mindet biztos nem veszik be pénzért, de ha a kérdező mindenképpen pénzt akar belőle, akkor be kell próbálkozni náluk, néhányukért csak adnak pár fityinget...
4. ki beszelt bibliarol?
Az antikvárium egy üzleti vállalkozás - nem jótékonysági intézmény. olyan könyveket vesznek be, amit jó haszonnal el lehet adni.
Gagyi regényeket nem vesznek az emberek antikváriumban... .
Ja, és hogy el ne feledjem: két nagy családi hagyatékot számoltunk fel az elmúlt 5-6 évben, nem a vakvilágba beszélek...
Komoly könyvtárak voltak, és kb. Kárpátaljára tudtuk elajándékozni, meg Erdélybe...
6
A Biblia csak egy példa volt (egyébként nagybetűvel írandó!). Mert úgy írsz, mintha az antikváriumok ősrégi könyvritkaságok gyűjteményei lennének... Én már jártam nem egy antikváriumban, van ott minden, a ritkaságoktól kezdve a legutolsó ponyváig. Az antikváriusnak az is üzlet, ha ad valamiért 100 ft-ot, és elpasszolja 300-ért. Látatlanban azért nagyon nehéz mit mondani. Én csak annyit mondok, egy próbát megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!