Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan kezdjek bele a színészk...

Hogyan kezdjek bele a színészkedésbe (gyerekként)?

Figyelt kérdés

Mióta beszélni tudok és tudom mi az a színészkedés,ezzel (is) szeretnék foglalkozni.

Régen évekig ez volt a célom,aztán ezt kicsit félre tettem de mindig ott volt bennem ez. Aztán 2 éve újra nagyon érdekel és színész szeretnék lenni.

A családom (mondhatni) támogat,bár kismilliószor elmondták,hogy nem keresnék jól vele , nem lehetnék ,,híres” és, hogy ez nem úgy megy ahogy gondolom. Pedig tudom,hogy ez nem úgy fog menni,hogy akkor elmegyek egy castingra,meg kapom a szerepet és ismert gyerekszínész leszek. Tudom,hogy ahhoz,hogy bármilyen szerepet kaphassak sok gyakorlás kell és elsőre nem fog sikerülni mert mindig ott lesz egy gyerek akinek már van tapasztalata , esetleg a rendező ismerőse stb. A koromról nem írnék sokat,csak annyit,hogy nem kilenc,tíz,tizenegy vagyok hanem afelett. Mellesleg 16-15 alatt ,ha ez segít. Szóval reménykedem ,hogy egyszer kapok valahol szerepét és onnan fogva egyszerűbb lesz. Hol keressek jó/megbízható castingokat? Benne vagyok Fb csoportokban,de eddig még nem találtam semmit ami jó lehetne. Miből tudhatom,hogy tényleg megbízható az a casting? Azt még hozzá tenném,hogy minden helyzetbe bele tudom élni magam,ha kell tudok sírni is és 1.osztályos korom óta ,,szerepelek” kamerák ellőtt és készítek videókat vagy apummal videózunk főzésről vagy random hülyeségekről (soha nem publikáltam/tuk).

Sokak szerint tehetséges lennék ebben és szerintem is.

Egy évig jártam drámára és imádtam de sajnos megszűnt. Egyébként amíg gyerek vagyok itthon színészkednék mert nem is nagyon beszélek angolul és azért próbálok reális maradni ezzel kapcsolatban és megvalósítható dolgokat tervezni.

Szerintetek,hogy kezdjek bele?

Van esélyem?

Hol találok jó castingokat?

A válaszokat előre is köszönöm.

2020. máj. 18. 13:31
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Utcáról beesve sajnos kb. esélytelen.

A gyerekszínészeket a szüleik kb. óvodás koruktól fogva viszik castingokra, meg az ismeretségi köreiket mobilizálva próbálják bejuttatni a gyerkőcöket szinkronba, reklámfilmfotózásra, stb. stb. Ráadásul ez utóbbinál az ügynökségek kőkemény százezreket lehúznak a szülőkről a "porfolio" elkészítésére.

2020. máj. 18. 14:21
 2/8 anonim ***** válasza:
kimaradt egy t. portfolio
2020. máj. 18. 14:22
 3/8 A kérdező kommentje:

Hát most inkább nem írom,hogy köszönöm a válaszod mert pont ezekre a negatív válaszokra nem voltam kíváncsi. Szerintem semmi sem lehetetlen,értem,hogy a kérdésem az volt: ,,van-e esélyem?” de biztos vagyok benne,hogy nem esélytelen. :)

Pozitivitás hahó emberek,miért nincs bennetek olyan?

2020. máj. 19. 15:05
 4/8 anonim ***** válasza:

Hát akkor dugd a fejedet a homokba, mint egy strucc!

Mi az, hogy negatív válasz???

Ez a REALITÁS!

A reményhal meg utoljára, de nem árt, ha tisztában vagy az esélyeiddel.

A médiában dolgoztam sok évig, hidd el, hogy nem a kisujjamból szopom az infókat!

Pozitívat majd mond neked sok pénzért egy csaló jósnő! :-D

2020. máj. 19. 15:09
 5/8 anonim ***** válasza:
Amúgy ha biztos vagy benne, hogy nem esélytelen, miért nem jelentkeztél már???
2020. máj. 19. 15:10
 6/8 anonim ***** válasza:

"Azt még hozzá tenném,hogy minden helyzetbe bele tudom élni magam,ha kell tudok sírni is és 1.osztályos korom óta ,,szerepelek” kamerák ellőtt és készítek videókat vagy apummal videózunk főzésről vagy random hülyeségekről"

A te korosztályodban kb. 80-90%-nyian le vannak videózva…. Ez nem különleges.

2020. máj. 19. 15:11
 7/8 anonim ***** válasza:
Sulis dráma szakkör.
2020. máj. 20. 00:54
 8/8 anonim ***** válasza:

Megpróbálhatsz bejutni ilyen sziniiskolákba, mint pl. Földessy Margité...

[link]

[link]

De ez nincs ingyen!

2020. máj. 20. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!