A napisz*rosok stb. miért nem tesznek magukról fel képet?
Nem igazán politika, de itt találkoztam legtöbb napisz*ros, excsajos.. stb.-s kérdéssel.. Tehát, olyan szépen leszidnak mindenkit, kiváncsi lennék eléggé hogy mégiscsak ők mitől olyan tökéletesek hogy bárkit leoltanak?? Ugy lenne fair hogyha a kommentelők is és a szerkesztők is töltenének fel magukról képet.. mert azért eltom képzelni hány 13 éves csávó oltja ott a 30 kilójával a többit.
Megértem h aki pucérképet tesz fel magáról az megérdemli, ne tegyen fel, de manapság szinte minden második csajt felraknak aki fotót csinál magáról...és felteszik, pedig nincs benne semmi kivetni való..excsajok,expasikról meg ne is beszéljünk mer az még undoritobb is....
szal nem lenne ugy fair hogyha töltenének felmagukról képet a szerkesztők és vállalnák az arcukat hogyha ennyi ember arcát merik vállaltatni?
Na mi van, felkerültél az oldalra? :D
Egyébként nem kell tökéletesnek lenni ahhoz, hogy másokat kritizálj. Elég egy internetkapcsolat, nicknév, és bárkiről leszedheted a keresztvizet. Ez a internettt mánt csak ilye' :D
Aki odakerül az nagyrészt megérdemli. A többi járulékos áldozat :D
am nem, nem kerültem fel, és senkim se került fel.. egyszerüen csak azt látom hogy mindenbe beletudnak kötni ha már valakinek nem ugy áll a szeme,foga,füle, ami szerintük tökéletes.. mert pl pont belebeszélt egy képbe.. pl most felmentem első képen egy partifotó van, állnak rajta 5en azt ott vannak, miért? azé me emosok? istenem, kb 3-4 éve volt divat ezen nevetni h nézd egy emos..(mielőtt vki nekem esne nem vagyok az)
és egyeseknek ez örömöt okoz hogy másokon nevet, sőt még oda is irogat vmit. bezzeg az illetők többsége élőbe a felét se merné mondani az "áldozatnak"..tehát szerintem kicsit genny oldal ahol mind a kommentelők mind aszerkesztőség a személytelenség, anonimitás mögé bujva boldogan beszól mindenkinek, azon versenyeznek ki tudja beirni előbb h sunáznám és had ne folytassam..
akiknek ez örömet jelent, azoknak ugy mégis, miből áll az élet? egésznap napiszr-csibefsz-puruttya-excsajokat nézik, aztán mire végig érnek jönnek fel az ujjabb postok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!