Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A napisz*rosok stb. miért nem...

Bumbi02 kérdése:

A napisz*rosok stb. miért nem tesznek magukról fel képet?

Figyelt kérdés

Nem igazán politika, de itt találkoztam legtöbb napisz*ros, excsajos.. stb.-s kérdéssel.. Tehát, olyan szépen leszidnak mindenkit, kiváncsi lennék eléggé hogy mégiscsak ők mitől olyan tökéletesek hogy bárkit leoltanak?? Ugy lenne fair hogyha a kommentelők is és a szerkesztők is töltenének fel magukról képet.. mert azért eltom képzelni hány 13 éves csávó oltja ott a 30 kilójával a többit.

Megértem h aki pucérképet tesz fel magáról az megérdemli, ne tegyen fel, de manapság szinte minden második csajt felraknak aki fotót csinál magáról...és felteszik, pedig nincs benne semmi kivetni való..excsajok,expasikról meg ne is beszéljünk mer az még undoritobb is....

szal nem lenne ugy fair hogyha töltenének felmagukról képet a szerkesztők és vállalnák az arcukat hogyha ennyi ember arcát merik vállaltatni?

2010. szept. 19. 20:55
1 2
 1/13 anonim válasza:
48%
Megszületett a nap fölösleges kérdése.
2010. szept. 19. 21:00
 2/13 A kérdező kommentje:
az h neked fölösleges.. a honlapon megkérdezhetem azt ami érdekel, nem? de.. erre szeretnék választ kapni, szal NEKEM nem fölösleges..
2010. szept. 19. 21:01
 3/13 anonim ***** válasza:
75%
Egyik szerkeszto rakott mar ki magarol, ugyhogy ezt bebuktad.
2010. szept. 19. 21:15
 4/13 A kérdező kommentje:
nem kötekedés képpen, küldesz linket?
2010. szept. 19. 21:18
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
azért mert nem arról szól az oldal, hogy magukat mutogassák
2010. szept. 19. 21:21
 6/13 anonim ***** válasza:
Nem tudok kuldeni, mert mobilrol vagyok, de ha beirod a napisz.r keresobe , hogy "garas david" akkor kiadja a fotojat.
2010. szept. 19. 21:23
 7/13 A kérdező kommentje:
de az alapján hogy mindenkit tudnak szidni, logikusnak tartom hogy bennük nincs hiba..sokan akik felkerülnek akármeik ilyen szennyoldalra, csak annyit vétettek h rövidgatyába fényképezték magukat, vagy annyit se.. azt mondjuk megértem mikor oat feltesznek aki külön siremléket csinált a kutyájának.. és még le is fotózza azt.. az tleg napiszr.. de azé mostanában egyre több az olyan amit nem értem mit keres ott...szerintem eléggé igénytelen.. na d emind1, a szerkesztőkről szeretnék képet látni, elvileg nincs takargatni valójuk..
2010. szept. 19. 21:24
 8/13 anonim ***** válasza:
Általában a gusztustalan, vagy csücsörítős csajokat, suttyókat, stb-ket szidják. Ha van fent egy jó csaj, azt dicsérik. Szerintem az ilyen meztelen, extra ribanc csajokat szidják nyugodtan, ő bajuk, hogy ilyen képeket csinálnak.
2010. szept. 19. 21:27
 9/13 anonim ***** válasza:
Pont azért, mert nekik van annyi eszük, hogy ha nem akarják, hogy mindenki lásson bizonyos képeket, akkor nem rakják ki :D Pontosan ez a lényeg :D Ez nem fairség kérdése... nem ők vállaltatják a sok ember arcát, akik ilyen helyzetbe kerülnek :D ők csak összegyűjtik a neten már fent lévő képeket.
2010. szept. 19. 21:38
 10/13 anonim ***** válasza:

Ezen az oldalon a vélemény a fontos, nem az hogy milyen az arcod, vagy hogy nézel ki.

Tehát sose azt nézd hogy ki mondja, hanem hogy mit mond.

2010. szept. 19. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!