Hogyan csinálhatnék meghívót?
Anya nem talált a városban meghívót sehol,ezért arra gondoltam majd csinálok :)
De hogyan??
Ötletek??
És mit írjak bele??Milyen szöveget???
Miért szívtam volna meg??
A4 lap van Meg karton papír is,nem értem hogy miért vannak olyan emberek akik már azt is lenézik akiknek nincsen nyomtatojuk meg egyebek... :@ :(
És szerintem ha valaki leirna valamit akkor meg tudnám csinálni
alapanyag:
8 matrica
lap
olló
ragasztó
kivágható képek
Csak az a baj hogy sok ember elveszne ebbe a világba számitógép nyomtató patron internet nélkül...
Mikor mondtam hogy nincs nyomtató egyből rávágta valaki hogy akkor szívás,a helyett hogy gondolkodott volna az okos anyával :@
èn magam csináltam a baba üdvözlö kártyákat.
habár a szöveget nyomtattam de az mindegy.
Vettem A5-s kicsit vastagabb papírt amit kettöbbe hajtottam és már is egy képeslap nagyságú kßártya jött ki.
Ha van karton lapod akkor találd ki mekkora méretüt akarsz, mindegy hogy mekkora. Amivel jobban tudod vágni az a tapéta vágó kés. kérdezd meg szüleidet van-e nektek olyan. azzal pontosabban szebben tudsz vágni.
Az elejére felírod szépen (gyakorold sima papíron) hogy Meghívó és pl pár apró virágot rajzolsz, vagy oda ragasztod a matricádat.
Aztán a belsejébe kinézel valami szöveget.
Egyszerü szöveg, hogy kedves X meghívlak szerettel az .....napon tartott születésnapi bulimra amit ..... tartok.
De szerintem azért anyukádat kérdezd meg hogy lenne a legjobb.
aztán ennyi. tök egyszerü.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!