Munkatársam egész nap nem csinál semmit, én dolgozok helyette is, mit csinálhatnék?
Arról van szó, hogy a munkatársam egész nap msnezik, én meg állandóan szaladgálok, ki se látszom a munkából, én végzem az ő munkáját is, már szóltam neki, hogy jó lenne, ha segítene, de mintha nem is neki beszéltem volna....
Mit lehet ilyenkor tenni? Tanácsot szeretnék tőletek kérni...
rajtad múlik, hogy maradsz-e áldozat, akit felőröl a stressz és irigység, vagy kiállsz magadért és szólsz neki / a főnökötöknek stb.
végső megoldásként lerúghatod a monitort az asztaláról vagy kihúzhatod az internet kábeleket stb., hahaha
de inkább beszéld meg vele
Én a saját munkámat elvégzem, de ami a legszomorúbb (mint írtam is) az ő munkáját is én végzem...
Nem akarok besúgó lenni és a főnöknek szólni.
Mások mondták, hogy valószínűleg azért nem csinál semmit, mert közalkalmazott. 24 éves fiúról/férfiról van szó...
ez a te hibád, én sem dolgoznék, ha más megcsinálná helyettem és tudnám, hogy nem akar szólni a főnöknek.
választhatsz, vagy szenvedsz és folytatod így, vagy kiállsz magadért (=beszélsz vele, majd a főnökkel).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!