Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményed a románokról?

Mi a véleményed a románokról?

Figyelt kérdés

Eddig nem szerettem őket meg semmi. De van egy román pasi aki tök rendes. Azt hiszem megszerettem őket...

A ROMÁNOKRÓL beszélek és nem a romákról. Szerintetek hasonlítanak a cigányokra? Mert a cigányokat tényleg utálom nagyon...:D

2010. szept. 19. 09:33
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
igen én si voltam erdélyben, és az ottani magyarok tényleg aranyosak meg vendég szeretőek....de attót hogy titeket le románoznak, gondolom azért van, mivel nincsenek tisztába a fogalmakkal... elmondom neked, nem egyszer meg kétszer halottam már olyat, hogy a cigányokat is le románozták...de ez van..ilyen buták az emberek..erről szerintem nem én, és nem te tehetsz... én el mondtam a vélemményem, ha esetleg megbántottalak vele, akkor bocsánat, de nem szeretem ha a cigányokat lenézik...igen, én is az vagyok, és egyszerüen gyűlölöm hogí az igénytelen putris cigányokhoz hasonlitanak.... üdv. (09.44-es voltam)
2010. szept. 19. 09:53
 12/20 A kérdező kommentje:

A válasz írója 57%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 09:53

Ezt most miért is mondod?

2010. szept. 19. 10:04
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
románok románok ugyanugy minta amgyarok magyarok, szerintem semmibaj nincs velük mert milenne? ugyanugy van köztük idiota mint a magyarok között is, kitudja még a magyarok lehetnek idiotábbak is csak elvegyülnek..nekem van román ismerősöm és egy nagyon joszivu, vicces, kedves ember
2010. szept. 19. 10:06
 14/20 anonim ***** válasza:

mert így gondolom

ha az indokára is kiváncsi vagy, akkor azért, amit a cigányokról irtál.

(nem vagyok cigány, de inkább lennék az, mint egy olyan mint te)

2010. szept. 19. 10:08
 15/20 anonim ***** válasza:

Nekem lakott a szomszédságomban egy román.Ideköltöztek,mert a drágalátos nője itt lakott,és hát ugye neki volt ház ,kocsi egyebek,ki is kell használni.

Azóta se víz,se villany,se gáz náluk!

A villanyt úgy használják,hogy a szomszédból viszik hosszabbítóval,vagy a román ürge felmászik a villanykaróra és visszaköti.Nem kamu!!!!!

A kutyájuk szabadon járkál az utcán.Aztán megjegyeztem a nőnek,hogy valamit kezdjenek vele,mert ez így nem móka(Egy gyereket már megharapott!),arra azt mondta,hogy a mi kutyánkat kellene megmérgezni.Aztán választ már nem kaptam rá,hogy miért,de meg kellene.Igaz a kutyám a portáról nem megy ki,mert meg lett tanítva rá,hogy nem szabad,de azt kellene megmérgezni.

A minőségi kannás boron érnek.Amikor frissen ideköltöztek,akkor még valamennyi pénzük volt.Ennek köszönhetően,amikor berúgott(naponta 2szer),a rendőrök hivatalosak voltak nála,ugyanis mindenkibe belekötött.

Részegen vezetett a megyeszékhelyen,összetört 3 másik autót,mert nem állt meg pirosnál.Mivel pénzük semmi,nem bírták kifizetni a kárt azoknak az embereknek.

Tudnék még mesélni,de nem akarok.

Nah szerinted mi a véleményem róluk?

2010. szept. 19. 10:08
 16/20 anonim ***** válasza:
54%

Primitív barbár nép röviden összefoglalva.Erdélyben 1784-ban magyar nőket gyerekeket mészároltak le kegyetlen módon emiatt is szaporodhattak el ott úgy mint a patkányok ez fojtatódott 1848-49-ben is amikor szintén előre megfontolt brutális kegyetlenséggel mészároltak magyarokat ez megismétlődött 1945-ben ahol fegyvertelen magyarokat kínoztak,fűrészeltek ketté.

Kitúrtak minket saját földünkről befogadtuk őket mert menekültek a török elől most meg emberszámba se vesznek minket.Nekünk köszönhetik népük fennmaradását,nyelvüket,életüket.

2010. szept. 19. 11:38
 17/20 anonim válasza:
59%
Kedves utolso,igaz, bar en errol meg nem hallottam, lehet hogy igazad van. Ellenben en erdelyi magyar vagyok, es en tudom igazan hogy nem iranyado hogy az ember roman vagy sem. A romanok kozott is ugyanugy vannak szar emberek mint a magyarok kozott. Ennyi.
2010. szept. 19. 14:41
 18/20 anonim ***** válasza:

Ismersz egy rendes románt,és már az egész nép is rendes csak ezért?Valljuk be,ez így érdekes....Ott éltem köztük és igencsak utálnak minket általában,a 80% biztos,ez sokszor nem jön ki,de attól még megvan.....Kolozsváron csak azért akartak megverni,mert magyarul telefonáltam,több ismerősömet meg is verték.....gyakran megkapja ott az ember "bozgorok,ki Romániából!"...A mai napig ki vannak téve ott a magyarok a románok kénye kedvének...ezeket szereted?20 éve,tehát még élnek az elkövetők,a békésen tüntető magyarokra támadtak a románok Marosvásárhelyen,botokkal,fejszékkel.....csak magyarok kerültek ezután börtönbe,románok nem....ilyen barátság van velük!Ezeket szereted?!

Nem nem cigányok,de olyan sok "barna" van köztük,hogy gyakran nehéz őket megkülönböztetni...

2010. szept. 19. 15:22
 19/20 anonim ***** válasza:

nyáron megismertem pár román fiatalt. kb 40et.

nos, köztük volt olyan igazi román náci, aki verte a mellét, hogy ez az ő ősi földjük, provokálta a magyarokat, próbált viszályt szítani. stb.

volt egy olyan srác, aki született román volt, egy szót nem beszélt magyarul, mégis azt mondta nekünk, hogy ha legközelebb ellopunk egy tankot (2006 okt 23) akkor szabadítsuk föl Erdélyt. :D

szóval vannak ott is jó és rossz arcok.

ami még nagyon meglepett: volt egy román lány, akivel 10 nap alatt annyira összebarátkoztunk, hogy majdnem sírtunk, amikor búcsúzni kellett.

2010. szept. 19. 16:07
 20/20 anonim ***** válasza:
En birom a 75%-kat...mert tudom milyen...Romaniaban, Erdelyben lakom. Es minden nemzetbe vannak tenyleg gyokerek. Nem kell altalanositani:)
2010. okt. 28. 19:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!