Mi a véleményed a románokról?
Eddig nem szerettem őket meg semmi. De van egy román pasi aki tök rendes. Azt hiszem megszerettem őket...
A ROMÁNOKRÓL beszélek és nem a romákról. Szerintetek hasonlítanak a cigányokra? Mert a cigányokat tényleg utálom nagyon...:D
azért mert neked volt olyan szerencséd, azért nem muszáj leszólni azokat, akik román családokba születtek, vagy romániában élnek de magyar nemzetiségűek..
úgyhogy jobb lenne ha befognád azt a mucskos szád, és nem hasonlítgatnád a románokat a cigányokhoz...
a románok sem hasonlítanak se romákhoz, s semmihez...
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 09:40
boccs nem védeni akarom az elöttem szólokat, de ne haragudj te mit csinálsz?? te meg a cigányokat szólod le...szóval szerintem te is be fghatnád a mocskos pofádat. erről ennyit....mit gondolsz mivel vagy te több mint a másik ember?? ugy gondolom semmivel....attól hogy lehet hogy neked van jó házad, és van jó autód, ugyan olyan ember vagy mint más...te is ugyan oda fogsz jutni ahova idővel minden ember....erről ennyit.
09:40 nem értelek.
Amúgy biztos van a románok között is hülye. Mint mindenhol. Magyarok között is rengeteg ökör van már nem azért...
És amúgy csak annyi, hogy nincs velük semmi bajom jelenleg.
nem azért, csak nekünk, Erdélyi magyaroknak olyan rosszul esik, mikor elmegyünk Magyarországra és akkor ott mindenki lerománoz...
am 73%-os voltam
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!