Hogyan fogunk beszélni az oldalon a blackpillről 2035 -ben?
Figyelt kérdés
Mi lesz a sorsa a társadalomnak és a blackpill közösségnek?2022. jún. 5. 00:10
11/26 anonim válasza:
Az emberi ösztönök nem úgy működnek, mint ezek a filozófiák. Ezek a technikák abban az esetben értelmezhetőek, ha a csajozást egy ember tevékenységének tekintjük, de úgyse nagyon.
12/26 anonim válasza:
A blackpill nem ideologia, hanem tudatossag. A blackpill utan a totalis felszabadulasnak kell jonnie, azok szamara, akik eljutnak erre a tudatossagi szintre.
37F incel
13/26 anonim válasza:
Bocsi, mar 38 vagyok.... A megszokas :D
15/26 anonim válasza:
Nem, mar harom napja....
38F incel
16/26 anonim válasza:
Ne már, nem akartam lecsúszni róla. Azért még isten éltessen.
18/26 anonim válasza:
#Derniére Danse
Én már kétszer is felköszöntöttem a héten 😌
38F incel már egy egyéniség itt.
19/26 anonim válasza:
Akarhatok én tudatosan repülni és mondhatom azt is, hogy tudok, mert tudatos vagyok. Csak ne próbáljam ki.
20/26 anonim válasza:
Könyörgöm, valaki, ÉRTHETŐEN, idegen szavak nélkül, csak pár mondatban, írja már le a magamfajta iskolázatlan proligyerekek számára, hogy mit jelent a "blekpil".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!