Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Beköpnéd az osztálytársadat,...

Beköpnéd az osztálytársadat, ha tudnád róla, hogy az azonos nemű tanárjával kavar?

Figyelt kérdés
100%-os bizonyítékom van rá. A csajt nem kedvelem, mert mindenkivel bunkó, engem meg lenéz és lehet, hogy pokolra kerülök, de ebből akkora botrány lenne, amit még nem láttak. Megtennéd? És ha igen, hogyan?
2010. szept. 17. 21:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
84%
A kamu e-mail cim is lenyomozhato az IP cim alapjan. Hamis IP cim nem keszitheto.
2010. szept. 17. 22:21
 12/16 anonim ***** válasza:
96%

Tehat csak es kizarolag bosszubol tenned?

Hmmm...

Kicsinyes es primitiv vagy - mostmar en is kirohoglek es lenezlek. :D

2010. szept. 17. 22:23
 13/16 anonim ***** válasza:
88%
Ne keveredj bele, az csak téged minősít. Majd ők megoldják a helyzetet, ha kiderül - márpedig egy olyan mikroközösségben, mint egy iskola, nincsenek titkok.
2010. szept. 18. 00:55
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem köpném be. Először is a tanárt is bajba keverném, és nem szeretnék ilyen felelősséget magamra venni, amúgy is hatalmas kockázatot vállal ezzel, ha lebukik, hát lebukik, de ne én legyek az, aki tönkreteszi az életét. Másodszor: nagy közhely, de a harag tényleg rossz tanácsadó. Az utálat is. Ha valakit utálok, nem tudom jól felmérni, hogy arányban áll-e az én tettem azzal, amit ő követett el ellenem. Elhiszem, hogy bunkó, lenéz, elhiszem, hogy ellenszenves, de amire te készülsz, az szintén nagyon ellenszenves dolog. Ő kinőheti a rossz természetét, idővel jóváteheti a bunkóságait, te nem tehetnéd jóvá ezt az aljasságot. Ráadásul név nélkül, sunyiban akarsz ártani embereknek, míg ő nyíltan olyan, amilyen. Nagyon megbánnád ezt a lépést, szerintem ne engedj a kísértésnek.
2010. szept. 18. 12:43
 15/16 anonim ***** válasza:
80%

"Azért, mert bunkó és engem is csomószor kiröhögött már 3 év alatt."

Akkor most te is le akarsz süllyedni a szintjére olyan értelmetlen és kicsinyes dolog miatt, mint a bosszú. Gratulálj magadnak, te sem lennél több és jobb, mint az a lány.

A bunkóság is piszkálódás kamaszkori sajátosság, amiből előbb-utóbb kinő az ember, de az ekkora fokú rosszindulat nem múlik el. Ne ítélkezz mások felett, mert visszakapod ugyanazt - nem hallottad még? miért tennéd tönkre olyan emberek életét, akik nem ártottak neked? Mert az a tanár vagy a lány szülei - akik gondolhatod mit éreznének - bántottak téged valaha?

2010. szept. 18. 14:52
 16/16 anonim ***** válasza:
91%

Aljas dolgot forgatsz a fejedben.

Légy szíves TUDJ EMBER MARADNI, - és ne süllyedj le arra a szintre, ahonnan már nincs visszaút!

Ez a lépésed arról is tanúbizonyságot adna, hogy nem vagy képes tisztességes eszközökkel megvédeni a saját érdekeidet, - bárki, aki tudomást szerezne a dologról, megvetéssel kezelne mindent, ami veled összefüggésbe hozható lesz a későbbiekben.

2010. szept. 19. 15:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!