Beköpnéd az osztálytársadat, ha tudnád róla, hogy az azonos nemű tanárjával kavar?
Figyelt kérdés
100%-os bizonyítékom van rá. A csajt nem kedvelem, mert mindenkivel bunkó, engem meg lenéz és lehet, hogy pokolra kerülök, de ebből akkora botrány lenne, amit még nem láttak. Megtennéd? És ha igen, hogyan?2010. szept. 17. 21:51
1/16 A kérdező kommentje:
Persze most én is lenézem őt, de akkor is:)
2010. szept. 17. 21:52
2/16 anonim válasza:
Nem, mert a sors úgyis megbüntetne előbb vagy utóbb miatta.
3/16 anonim válasza:
Am rajtad fognak nevetni életed végéig, mert te csinálod a műbalhét, a tanár akár kavar akár nem tisztára tudja mosni a kezeit, de te nem, szal te lennél az iskola legcsicskább csicskája.
4/16 A kérdező kommentje:
Úgy csinálnám, hogy ne tudják meg, hogy én voltam. Pl. köremail. Megérdemelné, mert egy lenézős p*csa.
2010. szept. 17. 22:02
5/16 anonim válasza:
En inkabb zsarolnam a csajt, vagy akar mindkettojuket:)))
6/16 anonim válasza:
Ja, végülis a köremailnél nem írja ki, hogy ki küldte.....
7/16 A kérdező kommentje:
Nem a sajátomról küldeném, agyas..
2010. szept. 17. 22:06
8/16 anonim válasza:
Kamu e-mail címet végülis biztos nemtudna csinálni a kérdező.
22:05 LoL
9/16 anonim válasza:
A kerdes az, hogy azert kopned-e be, hogy bosszut allj a bunko es teged lenezo lanyon, vagy azert, mert a tanar erkolcstelen, vagy azert, mert te akarsz a helyebe lepni, vagy azert, mert a te feladatod megmenteni a vilagot ugy, hogy mindenbe beleszolsz...?
En nem tennem, mert semmi kozom senki maganeletehez. Ugyanigy elvarnam, hogy senki se szoljon bele az en kapcsolataimba...
10/16 A kérdező kommentje:
Azért, mert bunkó és engem is csomószor kiröhögött már 3 év alatt.
2010. szept. 17. 22:20
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!