Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit érzel, ha a Székely...

Mit érzel, ha a Székely Himnuszt hallod? Mit jelent Neked?

Figyelt kérdés

Nekem mindig könnyes lesz a szemem,és a hideg futkos rajtam. Szerintem a világ legszebb himnusza!

25/N

2010. szept. 17. 10:30
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
61%

Semmit nem érzek ne haragudj! És semmit sem jelent nekem ez a himnusz. Nincs semmi közöm Erdélyhez, túl kéne már lépni Trianonon.

És most lehet zsidózni, cigányozni, lepontozni...

2010. szept. 17. 10:48
 2/38 A kérdező kommentje:
Nem foglak zsidózni,sem cigányozni,egyszerűen csak nem értem,hogy egy magyarnak hogy nem jelenthet semmit?! Talán,mert Te nem vagy magyar("csak az idegen nem érti miért vesszen trianon"),és talán az ilyenek miatt tart itt az ország.Elszomorító...
2010. szept. 17. 10:55
 3/38 anonim ***** válasza:
72%

Magyar vagyok,de nekem sem jelent semmit. A mi himnuszunk számomra sokkal szebb. Erdélyről pedig sok más hűborús daql is van,azokat is néha meghallgatom,úgy mint a székely himnuszt!

Csak ma divat ezen lelkesedni!

2010. szept. 17. 10:59
 4/38 anonim ***** válasza:
74%
Ne haragudj, de nekem sem jelent az ég világon semmit. És bevallom, a magyar himnuszért sem vagyok oda.
2010. szept. 17. 11:01
 5/38 anonim ***** válasza:
91%
Olvasom a kommentedet. Trianon nem volt igazságos,de ma azt mondani,hogy vesszen Trianon felesleges ostobaság! Attól,hogy hőbörögsz rajta,nem változtatsz a tényeken. Meglehet róla emlékezni,lehet sajnálkozni, de semmi többet nem érdemes tenni. Ehhez semmi köze a magyarsághoz,csak a józan észhez.
2010. szept. 17. 11:02
 6/38 anonim ***** válasza:
50%
Nekem a magyar a világ legszebb himnusza.
2010. szept. 17. 11:07
 7/38 A kérdező kommentje:
Kedves 11:01-es hallgass csak SP-t!
2010. szept. 17. 11:07
 8/38 anonim ***** válasza:
56%
Nekem nem tetszik, semmi közöm hozzá. Magyar vagyok, a magyar himnuszt szeretem, és a) a székely himnuszhoz nincs sok közöm, mert nem vagyok székely, b) nem is igazán tetszik, szeirntem vannak nála sokkal szebb himnuszok is.
2010. szept. 17. 11:14
 9/38 anonim ***** válasza:
0%
Nekem egyik himnusz sem jelent semmit, érzéketlen vok ugyis. Ezek is csak sima zenék, majd 100 év múlva sp száma lesza himnusz a kárpátmedencei izraelben.
2010. szept. 17. 11:14
 10/38 A kérdező kommentje:
Szégyen....
2010. szept. 17. 11:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!