Csak nálam verte ki a biztosítékot a kérdező kiscsaj?
Hát, biztos én vagyok a hülye, de:
Ha egy bányatónál nyáron néhány hülyegyerek lóbálja a himbilimbijét, meg hülyéskedik, az abszolút nem érdekelne...
de ha egy liftben, kettesben egy idegen srác megfogja a vállam és simán csak elkezd bizalmaskoni, minden további fejlemény nélkül, már az is kiakasztana, és akkor még közel sem vagyuk ahhoz, amiről itt volt szó...
Szóval nálam a két élmény össze se hasonlítható, de biztos elnyomott liftszatír-fóbiám van, amiről eddig nem is tudtam. :D
én pl. azt tartom durvának, hogy teljesen természetesnek veszi, hogy egy srác mutogatja a farkát egy idegen csajnak a liftben....meg a "megerőszakolás, ugyanmár" kijelentése is eléggé durva szerintem...azért megnézném a képét, ha akárcsak ketten körben állnák, lefognák és előkapnák neki...(persze nem kívánom se neki, se senki másnak...de ilyen kijelentéseket azoknak tegyen,akik erőszak áldozatává estek, megnézném, mit tennének vele!)
nem képes felfogni, hogy szegény csajnak mi futhatott át az agyán abban a pár másodpercben...meg lehet, hogy a lánynak vannak olyan rossz emlékei, amik így előtörtek neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!