Máshogy viszonyulnátok ezek után a nőhöz?
Figyelt kérdés
nagyvonalakban írom le, szomszédságomban él egy ismerős fiatal harmincas közepi anyuka, öccsével jártam egy osztályba sulioban, az ő nővőre, köszönőviszonyban vagyunk, ide házasodott be 2 utcával odébb, nyilván néha összefutunk, köszönünk, nagyon kedves pozitív jelenség tudjátok. akiről így nem feltételezel rosszat annyira. második kisgyereküket nevelik közösen a férjével, több régi házasság stb. és nemrég futott körbe a pletyka hogy több éve csalta a férjét a szomszédsággal. nem tudom hogy élték meg a családi drámát, férj részéről volt némi kiakadás, de azóta azt vettem észre hogy nem tudok olyan pozitívan tekinteni erre a csajra. ha köszönnénk is eszembe jutna hogy oké, aranyos vagy és kedves mint mindig, de közben félrekeféltél és ezért magamban kicsit elítéllek2022. ápr. 23. 21:26
1/4 anonim válasza:
Nem. Főleg, ha nem vagyok benne biztos, csak valaki más életében turkált megint.
2/4 anonim válasza:
Ha az ilyen pletykákat elhiszed bizonyíték nélkül, akkor elég szánalmas lény vagy!
3/4 A kérdező kommentje:
viszont ha tudod a pletykáról hogy igaz, talán nem
2022. ápr. 23. 21:54
4/4 anonim válasza:
EZT nem tudhatod, hacsak nem voltál ott személyesen!
Egyetértek a 2-sel, szánalmas alak vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!