Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ki mit gondol erről? (link)

Ki mit gondol erről? (link)

Figyelt kérdés

[link]

Vélemények?

kort és nemet is kérek, köszi.

Nekem erről az a véleményem, hogy pl itt M.o.-n a címlapokon sokszor mutatnak lebarnult nőket. ( Persze nem mindig ) És még is ugyanakkora a rasszizmus.

És még annyi eszembe jutott, hogy nem értem azokat az embereket akik direkt barna bőrt szeretnének (szoli pl ), akkor hogy is van a rasszizmus? A bőrszín alapján ítélik meg az embereket?Mert, ha igen akkor miért akar "mindenki" barna bőrű lenni? ( Persze tudom van olyan is, akinek nem tetszik a fehér bőre és azért-de akkor nem értem, hogy a színes bőrüeket pl négereket (is) miért rekesztik ki , vagy közösítik ki sokszor ).

2010. szept. 14. 16:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
50%

Nekem az a véleményem,hogy az ember színe FEHÉR! Most pedig lehet lehúzni a válaszomat,mert elmondtam a véleményemet.

25/N

2010. szept. 14. 16:25
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, miért akar valaki lebarnulni. Nekem barnásabb a bőröm(utálom nagyon), de magyar vagyok...nagyon sokmindent megadnék érte, hogy sima fehér bőröm legyen :'(
2010. szept. 14. 16:27
 3/15 A kérdező kommentje:

Még annyit szeretnék ehhez hozzűfűzni,h ogy ezzel nem azokat ócsárolom akik lebarnultak . Van aki kimegy fél órára a Napra és már is lebarnul. Nem ő tehet róla.

Ezzel csak azt akartam jelképzeni, hogy akkor miért, mi alapján van rasszizmus(?)(mert nem hiszem, hogy csak származás alapján), ha sokan barna bőrt szeretnének..

2010. szept. 14. 16:29
 4/15 anonim ***** válasza:
95%

szerintem nem börszinük miatt utálják öket világszerte

tegyükfel hogy teljesen ki fehérednének de belül ugyanolyan retkek maradnának akkor tökmind1...

és az ember szine fehér ez álitás szerintem nem teljesen igaz nekem pl japánokkal mi a probléma?

2010. szept. 14. 16:31
 5/15 anonim ***** válasza:
90%
Én azokat ítélném el akik ilyennek vetnék alá magukat, egyébként semmi bajom a feketékkel vagy akár milyen népcsoporttal, nem a bőrszín számít. Az egyéniség és a személyiség fontos,nem az hogy milyen színű a bőre vagy milyen a vallása. Én járok szoliba,mert nem szeretem, ha hullaszínem van, ennyi... Rasszizmus mindig is lesz, volt is, ez van sajnos.Meg kéne változnia a világnak,ahhoz.
2010. szept. 14. 16:31
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
a rasszizmus az alapján van hogy elmész 1pad elöt amin cigányok ülnek és azt látod h köpödnek üvöltöznek közben királynak hiszik magukat és még kötözködnek is
2010. szept. 14. 16:32
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
ésha sok ien pad elött mész el 1idö után ha meglátsz 1et rögtön ien dolgok fognak eszedbe jutni
2010. szept. 14. 16:34
 8/15 A kérdező kommentje:
És ugyanúgy utálom azokat az embereket, akik köpködnek, belekötnek mindenkibe - csak bőrszín nélkül. Tehát, lehet fehér bőrű ember is - a tulajdonságai alapján úgy is utálni fogom..De van olyan is, hogy csak úgy kiközösítik az embereket mert más a vallása, a bőrszíne. Pedig maga az ember normális.
2010. szept. 14. 16:34
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
mert akik ezeket az embereket elítélik azoknál már alapból nincs rendben valami. mondjuk én a cigányokat elítélem de azt sem bőrszín miatt hanem a cigány bűnözés tehet róla. az én véleményem : mindenki olyan színű maradjon amilyen. amúgy is a sok napozás meg szoli károsítja a bőrt :D 50 évesen már olyan ráncos lesz mint egy 70 évesnek. (és ez igaz.)
2010. szept. 14. 16:35
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
énis börszin nélkül utálom de az ien emberek 70%nálunk cigány
2010. szept. 14. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!