Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért kell szapulni azokat,...

Miért kell szapulni azokat, akik normális kérdéseket tesznek fel?

Figyelt kérdés
Amiket nem a humor kategóriába szán. Ha nem értek valamihez vagy nem tudom a választ, ésszerű, hogy nem válaszolok. Vagy netalán tévedek?
2010. szept. 13. 13:38
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Tökmindegy, mi vagyok. A hülyeség az hülyeség, és józan ember látja, hogy ez az.
2010. szept. 13. 22:18
 22/24 A kérdező kommentje:
Bevallottad, szerinted mindenki hülye, aki hisz valamiben. A wiccának meg semmi köze a köz által hitt boszorkányokban. Vannak, de persze, nem úgy, mint a mesében. És ezt el kell fogadni. A józan ész azt diktálja, hogy amihez nem értesz, nem ócsárolod, mert nemcsak alávaló vagy, hanem paraszt is ezzel.
2010. szept. 14. 07:25
 23/24 anonim ***** válasza:

Egy szóval sem mondtam, hogy aki hisz valamiben, az hülye. Annyit írtam, hogy konkrétan ez a dolog hülyeség.

Nem értek hozzá. Aha. Talán ez valami tudomány, amiben jártasnak kell lenni?

Meg varázslás? Ehhez érteni kell? Az öt éves lányom is tudja, hogy ez csak mese. Hihetetlen, hogy van felnőtt ember, aki ezt komolyan veszi.

2010. szept. 14. 07:40
 24/24 A kérdező kommentje:
Nahát, én meg azt hittem, valami kis tinédzserrel vitatkozom. Na ez szép. Persze, a boszorkányok mese, viszont a wicca egy vallás. Nem különb, mint bármelyik. Én itt befejeztem.
2010. szept. 14. 09:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!