Miért kell szapulni azokat, akik normális kérdéseket tesznek fel?
Megint nem értesz, 83%
Távol állt tőlem, hogy támadjalak téged, csak leírtam az álláspontom, egyben megvédtem magam a téves értelmezésedtől.
Csak veled az a baj, hogy ha elgondolsz valakiről valamit, akkor makacsul ragaszkodsz hozzá, és akkor már tehet bármit az ember, nem tágítasz. Most is full negatív vagy. Mindegy, OFF kategória, úgyhogy én befejeztem.
Szép napot!
Nebzmeg, összekevertem a százalékokat.
Schuldigung 83%, ezt már úgysem mosom le magamról :D
Kérdező, elég egyszerűcske vagy...
Ez 14:04-re is vonatkozik.
További szép napot nektek, mélymagyarok.
"Én úgy tudom az a különbség, hogy a zöldboszorkányok környezettudatos háztartási gépeket használnak" xD
Ez vicces, nem tudom mit háborogsz ennyitől kérdező. Azt hittem feltettél egy kérdést és neked estek hogy miért kérdezel ilyet.
Különben meg nem félreinformált téged, hanem egy humort sütött el, szóval nem ártott semmit. Te nem igen szeretsz poénkodni ha ez nem ment át, de itt csinálni ugyanaz mint életben, magadat szórakoztatod vele(meg talán a többieket, de ha te nem érzed jól magad, poénkodni se fogsz).
Tegyük fel, felteszek egy olyan kérdést, hogy "Ha köpök egyet, és sót szórok a vállam fölött, akkor az elűzi az ártó szellemeket?"
Szerinted egy ilyen kérdést ki fog komolyan venni? Senki. Na ezért jöttek humoros(nak szánt) válaszok az amúgy babonás és középkori dolgokat megpengető kérdésedre.
Miért babona az, amiben nem hiszel? A wiccának semmi köze a babonákhoz.
Igyekszem visszafogni magam, és nem szapulni a szapulók vallását.
Semmi köze a babonához? Megnéztem wikin, mit is csinálnak ezek a jónépek:
"A szertartások során általában a coven tagjai összegyűlnek egy felrajzolt és megtisztított varázskörön belülre, meghívják az égtájak szellemeit és az Istenpárt, étel- és italáldozatot mutatnak be nekik és időnként varázslatokat is végrehajtanak. "
Ohh, ez csak két mondat, és színtiszta babona és baromság elejétől a végéig, még csak nem is középkori felfogásban, hanem kőkorszakiban. Varázskör meg varázslat meg italáldozat meg hold meg napistennő meg lóf*sz.
Egyes emberek addig nézték a Harry Pottert amíg kifolyt az agyuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!