Mit lehet tenni, hogy kezelni az utcai beszólogatások ellen?
Figyelt kérdés
szabolcsban élek egy kisvárosban. nincs semmi extrém a kinézetemen csak simán csúnyácska vagyok, és zavar hogy utcán kapom a beszólogatásokat a lakosságtól. általában a kisebbség a problémásabb. ők nem kertelnek, nyiltan lecsúnyáznak, beszólogatnak, nevetgélnek. másoktól csak pillantásokat kapok. pedig nem vagyok a jéghegy csúcsa, tisztában vagyok vele hogy vannak nálam sokkal rosszabb helyzetben lévők is. nagyon zavar. próbálom valamennyire kizárni a külvilágot de ez csak kínos helyzeteket szül mikor nem veszek észre fél méterre egy ismerőst, hidegen húzok el valaki mellett csak mert nem akarok jelen lenni, nem nézek másra. így sem jó2022. márc. 8. 22:40
1/1 anonim válasza:
Csak úgy tehetsz ellene, ha felépíted saját magad testileg és lelkileg is. Javaslok először is valamilyen küzdősport egyesületet (box, kick-box vagy karate bár az harc művészet). Az ilyen helyeken mindig jó kis összetartó csapat szokott lenni és ott új barátokat is szerezhetsz. Muszály hogy legyen egy határozott fellépésed, de ehhez bunyoznod kell(legalább is edzésen mindenképp). Ettől nőni fog az önbizalmad és csökkeni a félelmed utcán. Minden mást pedig ott megtanítanak neked. Viszont ha nem teszel semmit, akkor nem fog változni semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!