A nők/feministák miért nem reklamálnak a LMBTQ ellen, smiért férfiak egy ötlettől vezérelve felveszik a női princípiumot?
"...ahogy azt már sok nő kimondta előttem, a »nő« nem jelmez. A »nő« nem egy ötlet egy férfi fejében. Ráadásul a »befogadó« nyelvezet, amely a nőket »menstruáló embereknek« és »szeméremtesttel rendelkező embereknek« nevezi, sok nő számára megalázónak tűnik."
Joanne Kathleen Rowling
harry Potter írója
Ezzel most a leszbikus transznőket (MtF) akartad sértegetni? Vagy valami más szándékkal írtad le ezt?
Úgy értettem, hogy a valós leszbikus transznőket is hazugnak akarja-e nevezni ezzel a válaszával. Mert olyan mintha azt mondaná, hogy a leszbikus transznők csak hazugok akik nem is azok amik.
(De lehet csak félre értettem így hajnalban, és valamennyire fel is háboríthatott ez a félre értelmezés ha az volt. Mivel jómagam is leszbikus transznő vagyok így lehet kicsit magamra vettem a "hazugozását"... Bocsi.)
Nem. Én arra utalok hogy vannak akik ezt kihasználják. És velük kéne kezdeni valamit, de az a helyzet hogy nem hogy nem tesz ellenük semmit az lmbtq de még támogatja is.
És valljuk be. Melyikünk rakna meg egy olyan transz nőt aki fiúkhoz vonzódik?
Nyílván nem menne mert lehetetlen nem figyelembe venni a biológiai kinézetét. Én hetero vagyok és ha meglátnám hogy fallosza van egyből elmenne tőle a kedvem. Na a leszbikusoknál ugyan ez van. Ők nem izgulnak farokra. Nekik ez egy erőszak lenne. Mégis még ők vannak feljelentve mert "transzofóbok"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!