Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki lenne a legerősebb, legbizt...

Ki lenne a legerősebb, legbiztosabb ellenzéki miniszterelnök-jelölt Orbán ellen?

Figyelt kérdés
Nem sokara itt az elovalasztas. Alaovetoen a Momentumot tamogatnam, de ahhoz hogy kormanyvaltas legyen, nem biztos, hogy eleg erosek. Jakab Peter es Dobrev Klara is szimpatikus. Nem erdekel Dobrev hattere. Muveltebb, kepzeltebb mint a fideszes kepviselok nagy resze.

2021. aug. 19. 10:59
 1/10 anonim ***** válasza:
66%
Inkább akkor már a Jakab mint a bolgár tehén, a "Muveltebb, kepzeltebb mint a fideszes kepviselok" résszel tudnék vitába szállni Dobrevet illetően.
2021. aug. 19. 11:01
 2/10 anonim ***** válasza:
45%
Vona Gábor
2021. aug. 19. 11:02
 3/10 anonim ***** válasza:
68%
Csakis Jakab.
2021. aug. 19. 11:02
 4/10 anonim ***** válasza:
64%
Első Árpádházi Jakab Péter minden magyarok királya!
2021. aug. 19. 11:03
 5/10 A kérdező kommentje:
#1 nyugodtan. :)
2021. aug. 19. 11:05
 6/10 anonim ***** válasza:
34%
Mindegyik gyenge.
2021. aug. 19. 11:09
 7/10 anonim ***** válasza:
54%

Dobrev jól elő tudja magát adni. Okos ember de messze van attól mint aminek láttatni tudja magát. Az hogy téged nem érdekel a háttere az még nem jelenti azt, hogy másokat sem...

A többiek meg futottak még kategória.

2021. aug. 19. 11:21
 8/10 anonim ***** válasza:
78%

Sok ember bizonytalan vagy szimplán kiábrandult Fideszes, akik egyértelmű alternatíva híján a Fideszre szavaznak. Na ezeket kéne valahogy megszólítani, hogy ne csak a vérbeli ellenzékiek szavazatait szerezzük meg, mivel szerintem az nem lenne elég. Eleve aki mindenképpen le akarja váltani Orbánt az közös jelölttől függetlenül úgy is az Összefogásra szavaz. Ehhez azt kéne megnézni, hogy országos szinten ki a legkevésbé elutasított jelölt. Az utóbbi hónapokban számos felmérés szerint ez Márki-Zay Péter. Erőforrások híján viszont kérdéses, hogy bejut egyáltalán a második fordulóba de ez alapján őt tartom Orbán leváltására a legesélyesebb jelöltnek ha megnyerné az előválasztást és a népszerűbb jelöltek támogatását.

Ha az ismertebb emberek közül kell választani akkor szerintem Dobrev esélytelen. Lehet téged és az ellenzékiek nagy részét nem érdekli a múltja de sok más embert országos szinten sajnos igen. Eleve több felmérés szerint a legelutasítottabb jelölt.

Ha MZP nem kerül be a második fordulóba akkor szerintem Jakab és Karácsony között lenne érdemes dönteni. Népszerűségben és elutasítottságban hasonlóak. A felméréseket nézve néha Karácsony kerül egy kicsit fölénybe, néha pedig Jakab. Ezért szerintem ilyen szempontból nagyjából mindegy melyikük kerül megválasztásra.

2021. aug. 19. 14:06
 9/10 anonim ***** válasza:
56%

Karácsony maradjon főpolgármester!!! Szerintem jól csinálja!

Jakab simán megnyerheti a választást - ez nem kérdés!

Szerintem Jakab kiváló Országgyűlési Elnök lenne a bajszos bunkó helyet.

Dobrev jó miniszterelnök lehetne (a férjét konkrétan lesz@rom!)

Márki-Zay végre egy vállalható Köztársasági Elnök lehetne!

Fekete-Győr helyre tehetné a külügyi restanciáinkat, amit a kakadu elcseszett.

2021. aug. 19. 18:14
 10/10 anonim ***** válasza:
53%
Márki-Zay Péter
2021. szept. 11. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!