Európai országok közül számotokra melyik a legszimpatikusabb, ahol szívesen élnétek, ha nem volna nyelvi vagy anyagi akadály, és hasonlók?
Figyelt kérdés
2022. jan. 16. 05:50
1/14 Isti22 válasza:
Az életszínvonal miatt Nyugat-Európában, azon belül szinte mindegy. Ausztria van a legközelebb.
3/14 anonim válasza:
Kanari-szigetek ... piszok jo a klima - egesz evben 'tavasz'. Ez szuper!
4/14 anonim válasza:
Németország - valamennyire az életszínvonal miatt is, de föleg az emberek normális viselkedése miatt.
5/14 anonim válasza:
Finnország. Nyugodt, politikamentes élet, gyönyörű tiszta környezet, a gyerek jó képzést kap.
8/14 anonim válasza:
Olaszország, de ezt meg is valósítottam pár éve, a nyelvet már gimnáziumban egész jól tudtam, majd az alapszak elvégzése után egyenes utam volt Firenzébe. A párommal szóba került, hogy amikor a gyerekvállalásnál tartunk, átköltöznénk Skóciába (ő apai ágon skót, engem meg mindig is vonzott az ország).
Ezekben az országokban élnék még szívesen (némelyikben töltöttem már rövidebb-hosszabb időt):
- Izland
- Dánia
- Norvégia
- Svédország
- Finnország
- Anglia
- Írország
- Wales
- Franciaország
- Wales
- Ausztrália
Egyszerűen ezek az országok annyira megfognak a kultúrájukkal és a látképükkel.
26/N
9/14 anonim válasza:
A fegyelem, szigorú szabályok, élhetőség miatt Svájc!
10/14 anonim válasza:
Ausztria és Németország a járványkezelés miatt lekerült a listámról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!