Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nem bunkóság egy cukrászda...

Nem bunkóság egy cukrászda előtt pont a járda elé kirakni az asztalt, székeket, és oda kiülni süteményt enni?

Figyelt kérdés
Igaz, csak egy 4000 fős községről van szó, de a cukrászda a falu központjában van, és van gyalogosforgalom ott, ha nem is túl nagy. Amúgy nagy terület van beljebb, ahol senkit nem zavartak volna. De hát a vendég azért rakatta oda az asztalt, mert ott még sütött a nap. Kikerülni, meg ott közvetlenül nem lehet, mert minden ott van az utca szélén, bokrok, oszlop, másik asztal stb. Csak jó nagy kerülővel tudtam ott elmenni. Nem szóltam semmit mert nagyon meglepett, hogy ott nem lehet elmenni. Mintha valaki az út közepén állna neki süteményt enni. Jó nem nagy dolog, kibírtam, de akkor is, ez normális dolog? Én mondjuk ott nem tudnék nyugodtan üldögélni, de ők jól elvoltak. Lehet én vagyok fura, és nálam férne ez bele.

2021. okt. 29. 17:38
 1/7 A kérdező kommentje:
nálam nem férne ez bele*
2021. okt. 29. 17:40
 2/7 anonim ***** válasza:
85%
Én sem szívesen ennék úgy. De mint mondtad, nem nagy dolog, így jobb elengedni.
2021. okt. 29. 18:01
 3/7 anonim ***** válasza:
41%
Hála Isten, hogy nem falun lakom, ahol mindenki a másikra való szájhúzogatással van elfoglalva.
2021. okt. 29. 18:30
 4/7 anonim ***** válasza:
90%
Ez szerintem nem csak fura dolog, hanem valami rendelet is szabályozza, hogy a cukrászda ilyet nem csinálhat. Nem tudom, konkrétan melyik, meg az se biztos, hogy direktbe ilyen rendelet, az is lehet, hogy az összes közterületre való asztalkipakolást engedélyeznie kell az önkormányzatnak.
2021. okt. 29. 20:40
 5/7 anonim ***** válasza:
29%
Hàromas igazad van. Soha többet falu...
2021. okt. 29. 21:47
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenkor közterülethasználati engedélyt kell kérni, és ezért fizetni.

Kérdezd meg az önkormányzatnál.

2021. okt. 29. 23:03
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
De nagy dolog és vissza kell vonatni. Minden nagy dolog így kezdődik. Az ember is kezdetben magatehetetlen csecsemő, disznóságokat később csinál.
2021. okt. 29. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!