A cukrászdákban általában mikor készült süteményeket árulnak?
Figyelt kérdés
Ha pl. délelőtt bemegyek egy cukrászdába, akkor előző napi süteményeket adnak? A cukrászok gondolom nem dolgoznak éjjel, mint a pékek, ezért amit csinálnak, az másnap, vagy délután kerül a vevők elé?2021. jún. 17. 20:45
2/10 anonim válasza:
Cukrászdája válogatja. Ahol adnak magukra, úgy sütnek, hogy a forgalomhoz képest mindig friss legyen az, aminek kell. Reggel is.
Ezért érdemes nagyobb forgalmú helyekre járni, hamarabb kipörög az áru a pultból.
3/10 A kérdező kommentje:
Ez jó gondolat, hogy a pörgősebb helyeken kisebb lehet az esély, hogy tegnapit adnak, bár ugye elképzelhető, hogy ott meg a forgalom ismeretében eleve nagyobb mennyiséget csinálnak meg előre, hogy ne kelljen egyfolytában gyártani az újat.
2021. jún. 17. 21:12
4/10 anonim válasza:
Miért gondolod, hogy egy 12-18 órás süteménynek bármi baja vagy minőségbeli hibája lenne? Ennyire ne nyafikázzál már, te kényes hejcegnő.
5/10 A kérdező kommentje:
Mondjuk ha másnapra viszem valakinek, és csak előző napit adnak, akkor már 2 napos lesz, aminél a frissebb jobb.
2021. jún. 17. 22:15
6/10 anonim válasza:
Egy normális helyen friss sütit kapsz.
7/10 anonim válasza:
Normális helyen friss sütit kapsz, legalábbis azokból amelyek kényesek, romlandók.
A cukrászok is dolgoznak hajnaltól általában, sok helyen 5-6 körül kezdenek, van ahol korábban.
Persze vannak elállósabb sütik amik kibírnak több napot gond nélkül, abból lehet, hogy nem aznapit kapsz.
8/10 anonim válasza:
Cukrászdában dolgoztam.
Nálunk mindennap jött friss süti a saját cukraszatunkbol. A cukrászok 4re jártak dolgozni, 8ra ott volt nálunk a friss árú. De mi eladtuk az előző napi, vagy több napos darabot is, ha annak megfelelő volt a minősége
9/10 anonim válasza:
Mennyire legyen friss az a süti? Mert odaadom én egyenesen a sütőből is ha kéred, de utána ne panaszkodj hogy nincs rendesen szeletelve.
10/10 anonim válasza:
És amelyiknek a receptje eleve olyan, hogy fél napot pihentetni kell? Az szerinted nem friss, ha másnap reggel veszed meg? Sok süteményre igaz ez, mert vagy menet közben vagy a végén pihentetni kell hűtőben, hogy jó legyen az állaga vagy hogy megszilárduljon a máza. Ha akarnák sem tudnának vele végezni még aznap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!