Szolnoki cukrászdák közül melyiknek vannak a legjobb süteményei? Te melyiket szereted a legjobban?
A Zagyva a förtelm.
Gagyi sütik, kritikán aluli kiszolgálás.
Nagyüzemi, felfújt, poralapú "sütik".
Ár-értékben a legrosszabb.
Sajnos tudom.
Meg a hely igénytelenségét is ismerem.
Kb. mint egy üzemi menza.
Sorbanállás, rádförmednek, hogy állj a sorba (pedig csak meg akarod nézni mit is kérj).
Még nem is látod, hogy mit kérsz (mert a sorban állsz az előtérben a WC ajtóknál) csak épp az orrod hegye ért be a vendégtérbe, egyből
"mit kérsz?" (pedig nem őriztünk együtt libát, de mindegy),
"Jó, napot kívánok! Még nem tudom, mert nem sikerül megnézni a sütiket" erre 0 válasz
majd a mögöttem lévőhöz aki kb. az oszlop mögött van
"mit kérsz?"
Szóval egy tahó hely. És ez a vezetésnek is köszönhető. Gondolom hozza a megfelelő hasznot (különben nem csinálná), de hosszú évekig arra nem volt képes, hogy a kiszolgálók mögötti alsó "szekrény" leszakadt ajtaját megcsináltassa. Évekig csak oda volt támasztva. Aki erre nem ad, ennyit nem képes áldozni az aranytojás tojó tyúkra, az a konyhai minőségre is ennyit adhat.
6!
A szaron is sok a légy.
Ez nem bizonyíték a minőségre.
A véleményem fenntartom, undorító a hely.
A Gyurma a Kossuth téren van.
Zagyva! Isteni minden de nagyon draga
A masik ami jo az auchan cukraszda olcso es finom tortakat csinalnak.
Privát üzenetre reagálva.
Az Auchanban egyetértünk.
A Zagyva fagyi nem rossz (és lenne 2 gombócra)
De a sutis részre vonatkozó véleményem fenntartom. Ez az én véleményem, ettől még másnak lehet jó, nem vagyunk egyformák.
De a személyeskedéstől még nem lesz a válasz hasznosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!