Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Mit gondoltok a cukrászdákban/...

Mit gondoltok a cukrászdákban/pékségekben kapható süteményekről, kenyérről, kenyérfélékről?

Figyelt kérdés

2018. szept. 23. 16:21
 1/9 anonim ***** válasza:
86%
Mit kellene gondolni róla? Megfelelő helyen, megfelelő golfot vásárolva jó minőséget kap az ember
2018. szept. 23. 16:56
 2/9 anonim ***** válasza:
96%
Ha jó a cukrászda, és minőségi hozzávalókból készül a kenyér és a sütemény, akkor szívesen eszek ott. Piskóta-tekercs és Rákóczi-túrós a kedvenceim. Szeretek cukrászdába járni, tapasztalataim szerint az ott kapható "fallajt" is finomabb, mint a mozgóárustól vásárolt. Csak ne spórolja ki a pisztáciát :DDDDDDD
2018. szept. 23. 16:57
 3/9 anonim ***** válasza:
87%
Azt gondolom, hogy fincsik!
2018. szept. 23. 17:03
 4/9 anonim válasza:
100%
Fincsik, de a legtöbb cukrászda nagyon drága így ritkán adódik hogy szüleimmel elmennénk vagy hoznánk sütit :c.
2018. szept. 23. 17:26
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Már amelyikről mit, ugye.

Vannak igen kiváló cukrászdák, remek sütikkel. A falusiban csak ásványvizet vettem, amikor ott volt egy találkozó, mivel ott cukros sütik vannak, én pedig a cukor elhagyása óta eltelt években alaposan elszoktam a cukorral telenyomott, számomra már élvezhetetlen sütiktől.

Pékségek? Vannak jobb és rosszabb pékségek és kenyerek, de itt is számít az ember ízlése, szokása. Én nem szeretem a fehér, csupa levegő kenyereket, kicsit speciális ízlésem van kenyérben, ezért is sütök magam (plusz mert sütni eleve szeretek, ha nem eszem is belőle). Némelyik péksüti bejön, de elég válogatós vagyok.

2018. szept. 23. 20:06
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, milyen pékség/cukrászda. Nyilván egy harmadosztályú cukárszdai mignon nem lesz olyan, mint egy menő cukrászdai karamellás kávétorta.

Ugyanígy vannak olyan pékségek, ahol kiváló kézműves termékek vannak, meg vannak alja pékségek, ahol egy morzsát nem vennék.

2018. szept. 24. 09:23
 7/9 anonim válasza:
50%
Süteményt nem szoktam vásárolni, inkább az otthonit eszem. Kenyérből meg csak a fehér, mondják, hogy a barna kenyér jobb a szovjetek meg fekete kenyeret kaptak, benne volt minden szemét.
2018. szept. 29. 09:47
 8/9 33/6 válasza:
100%

Boltja válogatja, van, ahová visszajárok, és van, ahová soha többé.

Alapvetően igyekszem egyébként kevés kenyeret enni, és sütit is kifejezetten ritkán. Liszt, cukor, stb senkinek nem javallott, ilyeneket hallani manapság, és könnyű elhinni.

2018. szept. 30. 11:44
 9/9 anonim ***** válasza:
39%
a piskóta mindenhol egy jilkes vacak
2021. jún. 17. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!