Hogy lehet megcsinálni a sütemények tetejére a zselét, hogy szép egyenletes legyen, mint a cukrászdákban?
Figyelt kérdés
2013. júl. 20. 17:10
1/2 anonim válasza:
a kapcsos tortaformában, vagy magasabb falú tepsiben lévő sütire kell önteni a viszonylag lágy zselét és mozgatással segíteni elterülni. fontos, hogy legyen perem, hogy ne folyjon le sehol.
2/2 anonim válasza:
gyümölcstortára anyum úgy csinálja,hogy a gyümlcstorta formát elmossa,és abba önti a zselatint! Amikor megdermed,akkor ráfordítja a tetejét a kész,díszített tortára,és gyönyörű,még a minta is benne marad! :) Ja,és bármilyen meglepő,nem csúszik le a torta tetejéről! Én még sosem mertem kipróbálni! :)
de gondolom minden tepsivel,és formávalműködik! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!