Az alábbi problémáimra mely igéket ajánlanátok? (kizárólag Hit gyülekezeti tagok válaszát várom)
Sajnos sok akadály előfordul az életemben ,amik gátolják a hitemnek a megélését a Krisztusban.Ezért is szeretnék ezekre olyan igéket megvallani ,amik kifejezetten ezekre a problémákra vonatkoznak .Azonban sajnos én még nem annyira ismerem a Bibliát ezért is kérném a segítségeteket. Szóval ezek a problémák a következők:
-Az emberi kapcsolatoktól/gesztusoktól/közeledéstől való undor.
-A munkától és a nagyobb szociális köröktől való szorongás.
-Testkép zavar.
-Rendszeres önkielégítés.
Ezeket kizárólag orvosi segítséggel lehet megoldani.
De van még egy fontos dolog, amit előtte meg kell tenned: tudomásul kell venni, hogy beteg vagy.
Így kell elmenned az orvoshoz.
Szerintem ezen csak azzal lehet segíteni, ha valóban megtérsz, mert a megtérés nem csak azt jelenti, hogy "elfogadom Jézus Uramnak és Megváltómnak". Hanem a megtérés elsősorban gondolkodás átalakítást jelent. Nos ezek, jól láthatóan nálad elmaradtak....
Márk1.15. és (ezt) mondta: betelt az idő és (már) közel van az Isten királyi uralma, változtassátok meg gondolkodásmódotokat és higgyetek az evangéliumban (örömhírnek)
Az összeset átirtam egyes szám első személyben természetesen:
(Ézs 54:14) Igazság által leszek erős, nem gondolok a nyomorral, mert nincsen mit félnem, és a rettegéssel, mert nem közeleg hozzám.
Ézs 54:15 És ha összegyűlvén összegyűlnek, ez nem az Úrtól lesz! Aki ellenem összegyűl, elesik általam.
(Zsolt 23:4) Még ha a halál árnyékának völgyében járok is, nem félek a gonosztól, mert te velem vagy; a te vessződ és botod, azok vigasztalnak engem.
(Gal 5:24) Krisztusé vagyok, a testet megfeszítetem indulataival és kívánságaival együtt.
(Jak 4:7) Engedelmeskedek azért az Istennek; ellene állok az ördögnek, és elfut tőlem.
(Ef 4:27) Az ördögnek nem adok helyet.
(1Pét 4:9) Vendégszerető leszek, zúgolódás nélkül.
(1Ján 2:10) Szeretem a testvéreim ezért a világosságban maradok, és nincs bennem botránkozásra való.
( 1Pét 5:14 Köszöntsétek egymást szeretet csókjával. Békesség mindnyájatoknak, akik Krisztusban vagytok. Róm 16:16 Köszöntsétek egymást szent csókolással. Köszöntenek titeket a Krisztus gyülekezetei. 2Kor 13:12 Köszöntsétek egymást szent csókkal. Köszöntenek titeket a szentek mindnyájan. 1Thess 5:26 Köszöntsétek az összes atyafiakat szent csókolással. 2Kor 13:12 Köszöntsétek egymást szent csókkal. Köszöntenek titeket a szentek mindnyájan.) 😎
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!