Magyarországon miért ritka a nők lesavazása?
Figyelt kérdés
Én apai ágon indiai vagyok, így néhányszor jártam odakint és ott arányaiban sajnálatos módon rengeteg a savval elcsúfított nő, akik pária módjára élnek. Abszolút számokban is nagyobb, ez nyilvánvaló.
Isten őrizz, hogy ez Magyarországon is elterjedt módi legyen, de kíváncsi vagyok arra, hogy mi miatt hiányzik ez itthon, mikor sok háztartási sav kifejezetten olcsó árkategóriában beszerezhető, illetve sokan okosban ipari létesítményből is hozzáférhetnek.
2022. jan. 15. 22:51
11/15 anonim válasza:
# 10 azért az utóbbi 500 évben sokat fejlődtünk
12/15 anonim válasza:
Nem értem, miért nem az ellenkezője foglalkoztat, hogy Indiában miért megy ez még mindig, vagy egyáltalán. Ott ugye a csoportos nemi erőszak is a kultúra része?
13/15 A kérdező kommentje:
Indiai vagyok és ez barbár tett!
Sokszor szégyenlem az országot.
2022. jan. 19. 19:57
14/15 anonim válasza:
Nem kell, azért nem így gondolunk az indiaiakra, nem általánosítunk. Nekem semmi bajom velük (sem).
15/15 A kérdező kommentje:
... S valóban hihetetlen, hogy:
a mai Bengália régió (India és Banglades felügyeli) gazdagabb volt, mint Európa egésze!
2022. jan. 19. 20:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!