Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyarországon a 45 körüli nők között miért olyan ritka a csinos és ápolt külsejű nő?
A képeken szereplő nő 47 éves. Mig a legtöbb nő akit láttok Budapesten lelakott, ápolatlan, elhízott. Nagyon de nagyon kevés az aki igy tud kinézni vagy ehhez hasonlóan 40 felett .
Gondolom nem mind milliomos feleségek, így elsőre.
Az öregedés emellett természetes folyamat, megjegyzem.
Ahogy az 50es férfiak sem mind Dzsordsz Klúnik.
Mert a magyaroknak alapvetoen alacsony az igényük ( én ezt szűrték le abból amiket kulfodon tapasztaltam és itt)
És igen a ferfiak sem panaszkodhatnak bár őszintén szólva azért én azt vettem észre hogy több férfi jár edzeni 35 fölött mint no, de gondolom azért is itthon meg mindig azt hiszik hogy csak a no tud gyereket nevelni így nekik kevesebb az “én” idejük meg hat jön a gyerek és észrevétlenül magukat is feladják sokan meg azt hiszik akkor kell elkezdeni odafigyelni amikor már “eg a ház” én 22 evesen kezdtem el odafigyelni nem csak az etkezesre hanem hogy az arcom megfelelően legyen apolva. Sokan viccelodtek vele de a ráncokat megelőzni kell nem akkor kenegetni amikor már ott van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!