Én apai ágon indiai vagyok, így néhányszor jártam odakint és ott arányaiban sajnálatos módon rengeteg a savval elcsúfított nő, akik pária módjára élnek. Abszolút számokban is nagyobb, ez nyilvánvaló.
Isten őrizz, hogy ez Magyarországon is elterjedt módi legyen, de kíváncsi vagyok arra, hogy mi miatt hiányzik ez itthon, mikor sok háztartási sav kifejezetten olcsó árkategóriában beszerezhető, illetve sokan okosban ipari létesítményből is hozzáférhetnek.
Azért, mert ez Európa, nem India. Nálunk kicsit kulturáltabbak az emberek, úgy tűnik még a cigányok is. Nem tudom, miért hasonlítod össze a közel-keletet a modern felfogású Európával (és igen, ebbe sajnos Magyarország is beletartozik).
2022. jan. 15. 22:53
3/15 anonim válasza:
Itthon a hirtelen felindulásból elkövetett családi erőszak a megszokott. A savazáshoz sokszoros emberi hulladéknak kell lenni, hogy azt kivitelezze valaki, mert tervezést és megfontoltságot igényel, tehát mindig bosszú vezérli. Itthon azért még az elvetemült nőverők is többre tartják a nőket annál. Az utóbbi években egy ilyen eset volt, de az egy magasbeosztású, intelligens orvos követte el (tervezés).
2022. jan. 15. 22:55
4/15 A kérdező kommentje:
Az lúg volt. Ami ugyancsak borzasztó.
2022. jan. 15. 22:57
5/15 anonim válasza:
Többnyire vallási alapon próbálják lenyomni a nőket. A kereszténység ebből a szempontból egy fokkal jobb. "Szeresd felebarátodat" blabla...
Mármint azért a kereszténység is lenyomja a nőket, de sokkal lightosabb.
2022. jan. 15. 23:08
6/15 anonim válasza:
ad #3: az nem intelligens volt, hanem kezelésre szoruló beteg ember. Akinek a nagybátyja most az ausztráliai magyar nagykövet.
2022. jan. 15. 23:13
7/15 anonim válasza:
Emlékeim szerint főleg vallási alapon savaznak indiában és a UK-ben is azokat akik nem követik a vallást. Főleg az iszlámra jellemző az ilyen brutalitás.
Magyarország nem igazán vallásos illetve a kereszténység sem igazán támogatja az erőszakot a 21. században. Ettől kezdve nincsenek ilyen radikalizált nőellenes emberek akik elkövetnék ezeket.
2022. jan. 15. 23:58
8/15 anonim válasza:
Keresztények vagyunk és azért.
2022. jan. 16. 01:03
9/15 anonim válasza:
6-os az elmebetegek között is van intelligens. Az nem "okosságot" jelent, hanem azt, hogy képes tervezni. És tényleg lúg volt, nem sav, bár azt hiszem a történet szempontjából majdhogynem mindegy..
2022. jan. 16. 03:30
10/15 anonim válasza:
“Keresztények vagyunk és azért.”
A saját nevedben beszélj. Másrészt a keresztények sem lehetnek büszkék elég sok tettükre és még ma is ritka primitív sok
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!