Miért az a menő, ha valaki diszkóba partizni?
Van ez a kategória: mindig a legújabb divat szerint öltözik,kibeszéli a háta mögött, aki viszont nem, és csak az a jóarc, aki diszkóba jár.
Tiszta unalmas.Osztályban is mást se hallok, csak hogy "megyünk hétvégén Rioba/Studioba/White Angelre stb...?"
Ha meg igényes zenét hallgatsz, akkor meg "jajj, hogy lehet ilyet hallgatni?".
Csomó ismerősöm régebben tök normális volt, meg volt egyéni stílusuk, normális zenét hallgattak, aztán egyszerre elkezdtek dance-t, house technot hallgatni meg tök megváltzott a stílusuk.
Nem azért írom ezeket, mert valami büdös, elhanyagolt tokker vagyok, sőt... Csak tiszta idegesítő, hogy mindenki csak a külsőségekkel, a divattal törődnek.
Szerinted ezeknek az embereknek volt valaha is egyéniségük? Sok birka, aki csak arcoskodik, meg leissza magát.
Nézd meg őket, mi lesz belőlük 10 év múlva. Kiégett roncsok - a legjobb esetben is.
Sajnos ma már nem divat a felszín alá nézni, hogy kit is takar a márkás ruha. Sok pasitól hallom, hogy ugyan csinosak (relatív, hogy mi a csinos, szerintem inkább ízléstelem, trampli bazári majmok), de nagyon buták, nem lehet még viccelődni sem velük, mert vagy nem értik a poént, és bután hallgatnak vagy megsértődnek.
Szerinted egy komoly főiskolai vagy egyetemi szakon miért nem lehet látni ilyen divatmajmokat?
Én azt vettem észre, legalábbis itt a mi környékünkön, hogy a "hétvégi partyarcok" minden hétköznap délután összegyűlnek és vagy leülnek egy padhoz kb 10-en vagy a plázába mennek nézelődni.Persze értelmes dolgot nem csinálnak,max cigi+pia+előző hétvégi élmények.
De úgy pont lesz@rom őket.........a volt oszt.társaim is ilyenek voltak.Csak ők érettségi után(már aki)maradtak egy koszos,poros asztalos műhelyben én meg járok egyetemre,jogásznak tanulok.SZerintem jobban jártam, hogy nem voltam "partyarc".:)
19:11 vagyok, lemaradt a többi :)
Tehát, legalább úgy érezheti, hogy tartozik valahova, hogy szeretik őt. Itt már nem elég anyu és apu szeretete, a legtöbben több elismerésre és szeretetre vágynak, ami teljesen természetes.
Mindig voltak divatok, jelenleg a disco az. Az, hogy melyik zene igényes és jó, már abszolút emberfüggő, tehát te éppúgy vackot hallgatsz az ő szemszögükből, mint ők a tiédből.
Nem sokan kapnak otthon olyan szellemi nevelést,ami tudatosítja a tinikben, hogy nem baj, ha egyéniség vagy. Na meg a hormonok akkor is működni fognak, de senki nem discobabának születik. Csupán épp ott találta meg, amit keresett.
Szerencsére a legtöbben kinövik ezt a dolgot. Vagy te talán nem követed a divatot? Soha senkit nem beszéltél ki? Te épp azt csinálod, mint ők, csak több egyéniséggel megszínesítve a nappalaidat. Nem vagyunk egyformák.
És én sem vagyok egy nagy discoba járós, sőt... csak tudom, hogy milyen fiatalnak lenni és arra vágyni, hogy mások szeressenek téged. De nem értem: te viszont miért törődsz olyanokkal, akik ennyire különböznek tőled. Nem kellene, hogy idegesítsen a dolog. Ha valóban annyira másnak tartod magad, csak legyints mosolyogva, tudva, hogy majd kinövik..
kedves utsó előtti. Engem annyira nem zavar, attól függetlenül, hogy most ideírtam ezt a kérdést. A divatot nem követem, mármint igen, de nem mindig öltözködök annak megfelelően. Ha valami nem áll jól, tudomásul veszem. Attól, hogy mindenki olyat hord, én nem fogok, ha hülyén áll meg nincs pénzem...
Velem nem is szoktak lenézően viselkedni. De ha valaki kicsit hülyén néz ki, vagy más mint az átlag, másképp öltözik, vagy nem ad annyira a külsőségekre, azt tuti kibeszélik. Pedig nem egy olyan van ezek között, akiket én például bírok, mert ettől függetlenül normális emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!