Mennyire van jelen a rasszizmus 2021-ben a Magyarok között?
Van egy külföldi néger ismerősöm,akivel tervezünk találkozni a közeljövőben. Kicsit féltem őt megmondom az őszintét,mert ha Mo-n találkozunk akkor az emberek meg ne szólják stb..mert a környezetemben is ismerek pár embert aki megszólja őket és megmondom kicsit már nekem is szarul esik :D
Szóval ja,mennyire rasszisták a Magyarok, ti mit tapasztaltatok?
Apukám nagyon roma ellenes és lehet a családba nem akarná,dehát na hadd ne ő döntse már el milyen feleségem legyen bár a romának meg a négernek nem sok köze van egymáshoz na mindegy 😂.
Egyébként csak azért kérdezem,mert nagyon érzékeny az illető és nem akarnám,hogy rossz élménnyel menjen haza,mert sok ember úgy kezd el nibbázni,hogy azt se tudja mit jelent stb. és kellő szeretettel használják..
Debrecenben igen az egyetem miatt sok a pakisztáni illetve a néger.
Mindenképp elszeretném kerülni a rossz élményt,nyilván sehol se lehet de azért hamarabb szólnak be Mo-n ,mint pld.: külföldön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!