Miért használják a "kabd ke" és ehhez hasonló kifejezéseket sértésként?
Figyelt kérdés
Szerintem ez hatalmas hiba. Én szeretem ha egy lány orálisan kielégít, viszonzom is.
Legalább mi, a társadalom férfi tagjai észbe kaphatnánk. Így saját magunkkal tolunk ki.
Mennyivel másabb lenne az élet ha ezt dicséretként használnánk. Meg nem szégyen hanem erény lenne. Erre valahogy tudatosan, kollektíven rá kéne feküdni. :-)
2021. dec. 7. 21:59
1/2 anonim válasza:
Figyelj, ha azt mondják neked, hogy kapd be a fszt,akkor nem azt mondják, hogy egy lány szoopjon le téged. Hanem azt, hogy szoopj le te egy izzadt, 250 kilós, ronda férfit, akinek gombás fertőzése van. De cserébe jó nagy a lőcse, hogy fulladj tőle. 🤷🏻♀️
2/2 A kérdező kommentje:
1: XD
Értem én, legalább a csajoknak nem kéne így beszólni. Az a vége hogy "ő nem olyan lány" és kb. csak misszionárisra hajlando. Volt már ilyen párom.
2021. dec. 8. 10:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!