Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ha egy cigány származású...

Ha egy cigány származású ember kiutazna Indiába, akkor az ottaniak felismernék őket? Mit gondolnának róluk?

Figyelt kérdés
2021. nov. 21. 16:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

10 a magyarok nem keveredtek hanem azert te eszleny mert sosem voltak a magyarok hofehér kék szemű szőke hajúak 😂😅 uráli balkáni népek eszleny 😵a torok után pedig az ország több mint fele külföldi volt köztük roman torok german szláv! Ezért van már szőke kékszemű magyar meg sötét magyar mert romanokkal keveredtek!

3. Képen a csaj fül világos! Gyorsan ki ragadtál képeket! Egyedül te vered magadat 😂 a video amit küldtem a fővárost mutassa meg tele emberekkel azt nézd meg te gyökér 🤣

Cigányok nem az indiai rassz hoz tartoznak kifehéredni meg nem lehet! Nem abból ami van az indiai népnél! Valamint a cigányoknál előfordul természetesen a szőke és vörös haj! Hiába vered magadat vannak kutatások amik kimondják hogy a cigány meg indiai ember nem ugyan az hanem csak észak nyugat Indiából vándoroltak nyugatra! Csak abban az időben India sem volt India hanem kis királyságok stb

A cigányok nem feketék a beasok nem cigányok hanem roman és del európai észak afrikai/arab keverékek! A beás nyelv roman eredetű a cigány pedig hindi és perzsa 🧐 gyűjts még egy kis tudást a történelmet és a biológiát meg ne akard meghamisítani

2021. dec. 7. 19:31
 12/16 anonim ***** válasza:

11. Az emotikon használatod elárulja, hogy nem lehetsz több 16 - nál.

A magyarok már az ideérkezésükkor kevertek voltak. És akárhogy csűröd, csavarod a dolgokat, a nyugat indiai még mindig sötétebb, mint az európai, vagy pl. a magyar specifikusan. Azért vannak szőke meg vörös cigányok, mert ők már nem tiszta cigányok. Nem ragadtam ki képeket. Egyszerűen beírtam a keresőbe, hogy XY és amit kiadott belinkeltem. Rohadtul nem számít, hogy milyen egy ország fővárosában a kinézetük, mert az nem tükrözi az egészet. Az a hely, ahonnan a cigányok jöttek, Punjab, a mai napig sötétebb bőrűek lakhelye. A cigányok EREDETILEG sötétebb bőrűek voltak. Akárcsak a többi indoiráni jó része.

2021. dec. 7. 21:55
 13/16 anonim ***** válasza:

jaj de buta vagy! :D szánalmas nagyon szánalmas!

[link]

semmiféle keveredés nincs te szerencsétlen!

[link]

kb az egész mezopotámia helyén megtalálható a vörös pigment!

nincs szó keveredésről csak a te elvetemült fantáziádról ami ki akarja csavarni a valóságot de hát nem sikerül mert az a baj hogy tényekkel és hivatalos anyagokkal jövők én te meg bemondásos alapon akarod megmutatni mekkora gyökér vagy hát amúgy sikerült is ":DDD

nincs szó nyugat indiaról hanem indo-irániról... a főváros ja igaz nem mond el semmit sem amiben feltűnik vagy 100-200 ember viszont 1-2 kép amit te küldtél? ja hogyne ":DD

a mai napig? nem a mai nap számít hanem kb krisztus után 800-1000 mert ekkor kezdődött el a vándorlás! nem a rá az elkövetkező 1000 év számít te nyomi luzer ":DDD jaj de nevetséges és szánalmas

amúgy amit küldtél képet 2. abban a csaj rendesen fehér bőrű de mind1 ":D magad alatt vágod a fát már az első hozzászólásod óta

2021. dec. 8. 01:40
 14/16 anonim ***** válasza:

13. Küldhetsz akárhány képet te szellemi fogyatékos, mert az Indoirániak nem egységesek, lényegtelen, hogy hogy néznek ki a perzsák, mert a cigányok nem perzsák. Azt csinálod, mintha én svédek képeivel akarnám bebizonyítani, hogy az olaszok márpedig többségben szőkék.

A cigányok soha nem voltak világosak átlagban, rohadtul nem számít az, hogy más Indoiráni népek igen. Még mindig nem fogtad fel a csökött agyaddal, hogy én nem azt akarom bebizonyítani, hogy az Indoirániak sötétek en bloc. Hanem, hogy a logikádnak semmi értelme, mert attól hogy mondjuk a tadzsikokra X jellemző, nem törvényszerű hogy a pastukra ugyanaz.

De akkor magyarázd el, hogy mégis miért sötétek a cigányok manapság, ha eredetileg nem voltak azok és csak világos népekkel keveredtek Európában? Miért próbálod fehérre mosni őket?

2021. dec. 8. 07:22
 15/16 A kérdező kommentje:

"A cigányok soha nem voltak világosak átlagban, rohadtul nem számít az, hogy más Indoiráni népek igen. Még mindig nem fogtad fel a csökött agyaddal, hogy én nem azt akarom bebizonyítani, hogy az Indoirániak sötétek en bloc. Hanem, hogy a logikádnak semmi értelme, mert attól hogy mondjuk a tadzsikokra X jellemző, nem törvényszerű hogy a pastukra ugyanaz.

De akkor magyarázd el, hogy mégis miért sötétek a cigányok manapság, ha eredetileg nem voltak azok és csak világos népekkel keveredtek Európában? Miért próbálod fehérre mosni őket?"

Ezt én se értem, nincs világos, szőke/vörös cigány.

2021. dec. 8. 16:36
 16/16 anonim ***** válasza:
#10 Iránban mai napig sok világos bőrű ember él. Sőt a kék/zöld szem is előfordul, nem olyan ritka mint ahogy gondolnád. A 3. képen lévő lánynak látszik ráközelítve, hogy kék szeme van.
2021. dec. 14. 03:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!