Ha egy cigány származású ember kiutazna Indiába, akkor az ottaniak felismernék őket? Mit gondolnának róluk?
10 a magyarok nem keveredtek hanem azert te eszleny mert sosem voltak a magyarok hofehér kék szemű szőke hajúak 😂😅 uráli balkáni népek eszleny 😵a torok után pedig az ország több mint fele külföldi volt köztük roman torok german szláv! Ezért van már szőke kékszemű magyar meg sötét magyar mert romanokkal keveredtek!
3. Képen a csaj fül világos! Gyorsan ki ragadtál képeket! Egyedül te vered magadat 😂 a video amit küldtem a fővárost mutassa meg tele emberekkel azt nézd meg te gyökér 🤣
Cigányok nem az indiai rassz hoz tartoznak kifehéredni meg nem lehet! Nem abból ami van az indiai népnél! Valamint a cigányoknál előfordul természetesen a szőke és vörös haj! Hiába vered magadat vannak kutatások amik kimondják hogy a cigány meg indiai ember nem ugyan az hanem csak észak nyugat Indiából vándoroltak nyugatra! Csak abban az időben India sem volt India hanem kis királyságok stb
A cigányok nem feketék a beasok nem cigányok hanem roman és del európai észak afrikai/arab keverékek! A beás nyelv roman eredetű a cigány pedig hindi és perzsa 🧐 gyűjts még egy kis tudást a történelmet és a biológiát meg ne akard meghamisítani
11. Az emotikon használatod elárulja, hogy nem lehetsz több 16 - nál.
A magyarok már az ideérkezésükkor kevertek voltak. És akárhogy csűröd, csavarod a dolgokat, a nyugat indiai még mindig sötétebb, mint az európai, vagy pl. a magyar specifikusan. Azért vannak szőke meg vörös cigányok, mert ők már nem tiszta cigányok. Nem ragadtam ki képeket. Egyszerűen beírtam a keresőbe, hogy XY és amit kiadott belinkeltem. Rohadtul nem számít, hogy milyen egy ország fővárosában a kinézetük, mert az nem tükrözi az egészet. Az a hely, ahonnan a cigányok jöttek, Punjab, a mai napig sötétebb bőrűek lakhelye. A cigányok EREDETILEG sötétebb bőrűek voltak. Akárcsak a többi indoiráni jó része.
jaj de buta vagy! :D szánalmas nagyon szánalmas!
semmiféle keveredés nincs te szerencsétlen!
kb az egész mezopotámia helyén megtalálható a vörös pigment!
nincs szó keveredésről csak a te elvetemült fantáziádról ami ki akarja csavarni a valóságot de hát nem sikerül mert az a baj hogy tényekkel és hivatalos anyagokkal jövők én te meg bemondásos alapon akarod megmutatni mekkora gyökér vagy hát amúgy sikerült is ":DDD
nincs szó nyugat indiaról hanem indo-irániról... a főváros ja igaz nem mond el semmit sem amiben feltűnik vagy 100-200 ember viszont 1-2 kép amit te küldtél? ja hogyne ":DD
a mai napig? nem a mai nap számít hanem kb krisztus után 800-1000 mert ekkor kezdődött el a vándorlás! nem a rá az elkövetkező 1000 év számít te nyomi luzer ":DDD jaj de nevetséges és szánalmas
amúgy amit küldtél képet 2. abban a csaj rendesen fehér bőrű de mind1 ":D magad alatt vágod a fát már az első hozzászólásod óta
13. Küldhetsz akárhány képet te szellemi fogyatékos, mert az Indoirániak nem egységesek, lényegtelen, hogy hogy néznek ki a perzsák, mert a cigányok nem perzsák. Azt csinálod, mintha én svédek képeivel akarnám bebizonyítani, hogy az olaszok márpedig többségben szőkék.
A cigányok soha nem voltak világosak átlagban, rohadtul nem számít az, hogy más Indoiráni népek igen. Még mindig nem fogtad fel a csökött agyaddal, hogy én nem azt akarom bebizonyítani, hogy az Indoirániak sötétek en bloc. Hanem, hogy a logikádnak semmi értelme, mert attól hogy mondjuk a tadzsikokra X jellemző, nem törvényszerű hogy a pastukra ugyanaz.
De akkor magyarázd el, hogy mégis miért sötétek a cigányok manapság, ha eredetileg nem voltak azok és csak világos népekkel keveredtek Európában? Miért próbálod fehérre mosni őket?
"A cigányok soha nem voltak világosak átlagban, rohadtul nem számít az, hogy más Indoiráni népek igen. Még mindig nem fogtad fel a csökött agyaddal, hogy én nem azt akarom bebizonyítani, hogy az Indoirániak sötétek en bloc. Hanem, hogy a logikádnak semmi értelme, mert attól hogy mondjuk a tadzsikokra X jellemző, nem törvényszerű hogy a pastukra ugyanaz.
De akkor magyarázd el, hogy mégis miért sötétek a cigányok manapság, ha eredetileg nem voltak azok és csak világos népekkel keveredtek Európában? Miért próbálod fehérre mosni őket?"
Ezt én se értem, nincs világos, szőke/vörös cigány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!