Van mostanában olyan fiatalabb ember, aki alice in chains rajongó?
Figyelt kérdés
Eddig valamiért egy olyan embert sem ismertem meg, aki szeret aict hallgatni. Főleg az ismerettségi körömből is csak 2-3 ember van, aki rockot vagy metalt hallgat, de senki sem aict, vagy más grunge bandákat.2021. nov. 15. 21:57
1/4 anonim válasza:
en regebben hallgattam par szamukat meg egyeb grunge bandakat pl ezeket: hole (oket most is hallgatom)
Temple of the dog
Veruca salt
Pearl jam
Soundgarden
Stone temple pilots
Mudhoney
Silverchair
Nirvana (most is imadom)
Hat a nagyon alapokat, most mar inkabb mas iranyba mentem zenei teren, de egy csomo ismerosom hallgat iyleneket
2/4 A kérdező kommentje:
Én valahogy nem tudom megtalálni az ilyen embereket. De nekem a személyes kedvenceim grunge téren:
Alice in chains (összes 99 előtt készült album album)
Pearl jam (ten)
Soundgarden
Stone temple pilots
Mudhoney
2021. nov. 22. 20:02
3/4 anonim válasza:
13 éves vagyok (vagyis még elég fiatal :D) és nagyon szeretem az aict. Nem vagyok rajongó,még csak nemrég kezdtem el hallgatni őket. És még más grunge bandákat is hallgatok (leginkább ezeket: Pearl Jam, Stp, Soundgarden, Nirvana)
4/4 A kérdező kommentje:
Én is pont 13 évesen kezdtem el ebbe jobban belemenni, szóval nem baj.
2022. márc. 1. 20:18
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!