Van olyan ember aki egy napig ne menne fel a netre? Nem munkáról beszélek ! Jó lenne összefogni a sok reklám miatt ! Bojkottálni a reklámokat !
Reklám nélkül minden egyes oldalért fizetned kellene.
Kivéve azért, amit adóban fizetsz, de az olyan is.
Ez így jó lenne neked?
Kedves kérdező. Nem tudom milyen böngészőt használsz de már elérhető rengeteg reklámokat blokkoló program ingyenesen.
Én már megszoktam lepődni amikor találkozok valahol 1-1 reklámmal mert már annyira nem vagyok hozzá szokva.
Ne ki kerüld a problémát hanem old meg.
Akkor nem értelek.
Szeretnél reklámokat de kevesebbet?
Akkor szerez be egy gagyi reklám blokkolót vagy olyat amit személyre tudsz szabni hogy csak azokat blokkolja amiket kijelölsz.
Vagy blokkold le mindet kivéve 1-2 olyan honlapot ahol konkrétan azok a reklámok vannak amik téged érdekelnek.
Bár nem értem miért akarsz reklámokat nézegetni egyáltalán ha annyira zavar a mennyiségük hogy már internetezni sem akarsz.
De amúgy az ötlet nagyon jó. Mára és tudod mit, holnapra is kapcsold ki az internetet.
"Én szeretném,hogy mikor felmész 1 oldalra látom a teljes képernyőt az oldalsó reklámok ne zavarjanak"
Támassz neki egy könyvet a monitornak, hogy eltakarja az oldalsó reklámokat, és akkor azok nem fognak zavarni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!