Elmennétek a sulitokból egy tanár miatt?
Figyelt kérdés
A tesitanáromról van szó. 2 évig megalázott, a maradék önbecslésemet is elvette. Az tény, hogy elég béna vagyok tesiből, de próbálkozom. Nem tudok kötelet mászni, ha megszakadok, akkor se. Viszont futok, még akkor is, ha rosszul leszek és csinálom a gyakorlatokat. Úgy beszélt velem, mint valami utolsó senkivel, pedig nem vagyok egy szerencsétlen, ronda, buta lány, akit le kell nézni bármi miatt is. Ahogy rám néz, süt róla a gyűlölet, ahogy hozzám szól..mintha ott helyben belém rúgna. Mindenki előtt megaláz folyton, azt élvezi, ha leégethet. Gyűlölöm és nem csak az, hanem félek is tőle. Remeg a gyomrom, ha rágondolok. 9. óta figyel és ha alkalma van, rögtön beszól. Nem bírom már, még 2 évi így lesz. Megőrülök. Menjek el másik suliba? Az élettől is elveszi a kedvemet.2010. szept. 4. 18:38
11/18 A kérdező kommentje:
Nem Ildikó. Amúgy kiálltak, apám tök mérges volt, meg megmondta neki, hogy nem vagyok felelőtlen, meg hogy szorgalmas vagyok attól, mert nem tudok pl. kötelet mászni, nem lehet mindenki mindenben jó, én másban emelkedem ki. De utána meg azt mondta nekem a tanár, hogy nem szeretné, ha még egyszer bejönne apám suliidőben.
2010. szept. 4. 19:18
12/18 anonim válasza:
Jobb ötletem nincs: beszélj az igazgatóval erről. Most vagy megért vagy nem, de ha a főnökétől kap egy kis szemrehányást a tanár, biztos meghúzza magát. Elvégre neki is a pénze a melóból van...
13/18 anonim válasza:
Férfi miért nem taníthat lányokat?
14/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom, nálunk ez a szabály. Lányokat nő, fiúkat férfi tanít. Ez olyan, mint hogy lányok nem tesiznek fiúkkal stb.
2010. szept. 4. 20:13
15/18 anonim válasza:
Az igazgatónak is csinálnia kellene valamit, ha egy tanár igazságtalan.
16/18 anonim válasza:
Apukád tegyen panaszt az igazgatónál.Esetleg mellékesen megemlíthetné a Tv-t, mint egy nyilvánosság fórumot.
17/18 lőrincz edina válasza:
Hello.szerintem tudnék neked segíteni néhány öttlettel:) Voltam már ilyen xituba és megoldottam!Ha gondolod keres meg.
18/18 lőrincz edina válasza:
Amúgy meg semmiképp sem mennék el másik suliba ezmiatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!