Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Elmennétek a sulitokból egy...

Elmennétek a sulitokból egy tanár miatt?

Figyelt kérdés
A tesitanáromról van szó. 2 évig megalázott, a maradék önbecslésemet is elvette. Az tény, hogy elég béna vagyok tesiből, de próbálkozom. Nem tudok kötelet mászni, ha megszakadok, akkor se. Viszont futok, még akkor is, ha rosszul leszek és csinálom a gyakorlatokat. Úgy beszélt velem, mint valami utolsó senkivel, pedig nem vagyok egy szerencsétlen, ronda, buta lány, akit le kell nézni bármi miatt is. Ahogy rám néz, süt róla a gyűlölet, ahogy hozzám szól..mintha ott helyben belém rúgna. Mindenki előtt megaláz folyton, azt élvezi, ha leégethet. Gyűlölöm és nem csak az, hanem félek is tőle. Remeg a gyomrom, ha rágondolok. 9. óta figyel és ha alkalma van, rögtön beszól. Nem bírom már, még 2 évi így lesz. Megőrülök. Menjek el másik suliba? Az élettől is elveszi a kedvemet.
2010. szept. 4. 18:38
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Vannak szüleid és van az iskoládnak igazgatója.Hozd össze őket.Mi bajod lehet? Csak nem buktat meg tesiből?
2010. szept. 4. 18:43
 2/18 A kérdező kommentje:
De ő azt hiszi, bármit megtehet. Hármasra álltam, elhatározta, hogy megbuktat év végén, mindent leértékelt 1-esre, amit csak csináltam, majdnem tényleg megbuktam.
2010. szept. 4. 18:44
 3/18 A kérdező kommentje:
És folyton beleavatkozik az életembe, pl. egyszer várt a suli előtt a barátom, másnap megjegyezte órán, hogy látszik, hogy pasizással töltöm az időmet. Ez nem tudom, hogy jött, 4,5-ös az átlagom, lehetne jobb is, de erős iskolában ez nem rossz és nem vagyok buta. Meg beszélt apuval, olyanokat mondott neki, hogy én nem fogok soha felnőni, meg hogy nincs felelősségérzetem. Nem is ismer, még életemben nem beszélgettem vele a magánügyeimről.
2010. szept. 4. 18:47
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha egyébként jól érzed magad, ezért kár. Fel se vedd, bunkó, egyik füleden be, másikon ki, amit mond. Ha jó az osztályközösségetek, akár a többiek vissza is szólhatnak neki, hogy ne beszéljen már veled így. Maximum néhány fekvőtámasz lehet ezért a közösségi megtorlás. Vagy te kéred ki magadnak, rögtön, ahogy leéget, sírás helyett nyugodt és határozott hangon közöld vele, hogy te mindent elkövetsz, és igen rosszul esik, hogy így beszél veled, mások nem szoktak. Szerintem meghökken és abbahagyja. Ha nem mered, valamelyik szülődet is beküldheted, de érettebb, felnőttebb megoldás lenne, ha magad intéznéd.
2010. szept. 4. 18:50
 5/18 anonim ***** válasza:

fúú...nagyon durva:O

nő vagy férfi?

amúgy velem is ez a helyzet, csak nem tesi tanárral. és erősen gondolkodom rajta. mindenképp meséld el a szüleidnek részletesen, és döntsetek együtt:)

2010. szept. 4. 18:51
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes lenne meghallgatni a tanár szemszögét is, de tegyük fel, hogy igazad van. Én a helyedben lépnék vmit. Osztálytársaiddal próbáltál erről beszélni? Ha elegen kiállnának melletted egy ilyen alkalommal, az pszichikai nyomást gyakorolna a tanárra.

De megoldhatod a tesiből való felmentést is, ha nem látsz más megoldást. Mondjuk ehhez orvosi papírok kellenek, vagyis ez nehezebb.

Vagy beszélj a szüleiddel a dologról. De én itt nem tudok segíteni neked.

2010. szept. 4. 18:53
 7/18 A kérdező kommentje:
Nő, pasi nem taníthat lányokat nálunk. De egyébként az osztályközösségünk sem jó, lányok háromnegyede plázacica, akikkel én jóban vagyok, azok meg túl csendesek ahhoz, hogy megvédjenek.
2010. szept. 4. 18:54
 8/18 A kérdező kommentje:
Egyébként nem szóltam még neki soha vissza, megcsinálom azokat a hülye gyakorlatokat, egyszer volt olyan, hogy rosszul voltam, mert meg voltam fázva, akkor nem engedett leülni, többiek mondták neki, hogy tök sápadt vagyok, mindjárt összeesem. Az osztályban is mindenki tudja, hogy engem folyton cseszeget, meg megaláz.
2010. szept. 4. 18:57
 9/18 anonim ***** válasza:

Szüleid miért nem állnak ki melletted?

El sem tudom képzelni, hogyan lett volna mersze egy tanárnak ilyen véleményt mondani nekem a gyerekemről.

Amúgy a tanár jóslással is foglalkozik?A jövőbe lát?

Azt látja, hogy nem fogsz soha felnőni?

2010. szept. 4. 19:13
 10/18 anonim ***** válasza:
Nem Ildikó néni?
2010. szept. 4. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!