Ha változtathatnál az életeden és újból kezdhetnéd, hogy alakítanád? mivel foglalkoznál szívesen szabadidődben?
Igazából arra is kíváncsi lennék, hogy ti hogyan nevelnétek fel egy gyermeket ugyebár minden áron egy gyönyörű, kalandos életet szeretnél szánni neki szóval a lényeg, hogy sose érezze az egyedüllét érzését (magányt, depressziót és a hasonló gyakori szenvedő lelki érzéseket)
Minél több ötletre, válaszra kíváncsi vagyok:)
Eléggé visszahúzódó voltam és vagyok, én ezen dolgoznák sokat, bekapcsolódnák jobban a társaságokba és kevesebb időt töltenék egyedül, ja és a csajokat is megraknám akiket kihagytam a félénkségem miatt...
Valahogy minden szülő szeretné a saját tapasztalatait átadni a gyermekének, de én sem fogtam fel amikor apám tanácsolt valamit amíg a saját bőrömön meg nem tapasztaltam. Szóval inkább akkor nevelném a gyermekeimet amikor még fiatalok és lehet rájuk hatni, és próbálnám önállónak nevelni amennyire lehet, hogy később ne függjenek másoktól és egy icipicit legyenek önzőek(sajnos én nem voltam sokszor).
Gimi után mostám tudnám hogyan kezdjek el munkátkeresni.
Akkor nagyon magamra maradtam, hiába kértem segítséget a tesóimtól, hogy hol, hogy keressek munkát, senki nem adott tanácsot, nem volt lakhatásom az egyetem mellett sem pénzem így ott kellett hagynom.
Mamár megálnám a helyem, de gimi után nem egyetemmel kezdtem volna, hanem egy év munkával, és mellé egy okj-s képzéssel, amivel már gimi mellett lehetne normális keresetem.
Ezzel már minden meglenne amire szükségem van.
És soha többé nem térnék vissza a szüleimhez.
Ha lett volna egy kis eszem, a műszaki végzettségemmel elmentem volna rendőrségi helyszínelőnek, szerintem bírtam volna gyomorral. Az osztálytársaim, akik rendőrök vagy tűzoltók voltak, mostanra már sok éve nyugdíjasok, nekem meg van még legalább 15 évem, ha megérem egyáltalán...
Nyugdíjjal viszonylag fiatalon bármit csinálhatnék, azt és annyit dolgoznék, amit és amennyit szeretnék, csak hogy az unalom ne egyen meg.
Na de ez most már nem opció, mert megszűnt a korai nyugdíjazás.
Kalandos életet nem szerettem volna magamnak, ezt nem kellene ráerőszakolni egy gyerekre, aki nem ilyen beállítottságú. Azt lehet, hogy hordani (nagyobb korban küldeni) mindenhová, ahol társaságban lehet. Viszont ha meg olyan túlpörgős, akkor inkább arra rávenni, hogy többet legyen egyedül, mert önmagára igényes, magára gondot viselő, gondolkodó ember nem lesz abból, aki mindig csak a pörgésre megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!