Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Sok Magyar miért utálja a...

Sok Magyar miért utálja a nála gazdagabbakat?

Figyelt kérdés

A Magyarok nagy része utálja ha másnak akár egy forinttal is több van mint neki.

Olyat is láttam, hogy valaki szerint akinek jó autója van, az 100% hogy adócsaló.

De miért? Nem látszik, hogy ez mennyire visszaveti az országot?

2021. okt. 24. 18:32
 1/7 anonim válasza:
11%
Mert azok kulákok.
2021. okt. 24. 18:32
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

"Nem látszik, hogy ez mennyire visszaveti az országot?"

Milyen formában veti vissza az országot a kis ember irigykedése? :D

Megmagyaráznád nekem, mert tökre érdekel, de így nem tudom elképzelni.

2021. okt. 24. 18:33
 3/7 A kérdező kommentje:
Mert ez együtt jár a fűnyíró-elvvel, azaz igyekszik mindenki a maga szintjére lehúzni a másikat. Így sokkal kevesebben akarnak és tudnak felfelé törni.
2021. okt. 24. 18:38
 4/7 anonim ***** válasza:

Vajon miért szűkítették le jelentősen a vagyonosodási vizsgálatok lehetőségét ?

Biztosan azért mert rájöttek hogy minél gazdagabb valaki annál becsületesebb és nincs értelme az adófizetők pénzét felesleges vizsgálatokra költeni. Ugye milyen logikus ? A kormány takarékoskodik a közpénzekkel.

Emiatt a magyar átlagember szemében a gazdag = bűnöző.

Elnézést az 1% kivételtől.

2021. okt. 24. 18:39
 5/7 anonim ***** válasza:
Azért mert hiába jár most a legújabb autóval vagy olyan házat épít, ami másnak csak az álma marad. Eltelik pár év és általában kiderül hogy sikkasztott vagy hasonló. Felénk legalábbis ez van.
2021. okt. 24. 18:47
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha valakinek meg van a maga sütnivalója ahhoz hogy kitőrjön, azt szerintem nem az fogja visszahúzni hogy a másik sír.
2021. okt. 24. 18:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Egyébként ezt alá tudom támasztani, még a saját rokonságomon belül is, akiknek valami nagyobb volumenű válallkozása van, ügyeskedik, feketén fizeti ki a dolgozóit stb...
2021. okt. 24. 18:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!