Mi az oka annak, ha meglátszódik valakin, hogy van benne cigány vér, ha a nagyszülei közül valamelyik az vagy ha távolabbról valaki?
azt érted félre hogy akkor teljesen más volt a földrajz mint ma! mai szemmel nézve az india északi része! csak a múltban a demográfia teljesen más volt!
https://www.youtube.com/watch?v=QN41DJLQmPk nézd meg ezt a videót szépen le vetíti 3-4ezer évre hogy hogyan változott! k.e 180 körül görögök is meghódították a területet!
"azt érted félre hogy akkor teljesen más volt a földrajz mint ma! mai szemmel nézve az india északi része! csak a múltban a demográfia teljesen más volt!"
Így mindjárt máa
bocs ezt rosszul fejeztem ki ":DDD
úgy akartam írni (de látom meg értetted még ha ilyen hülyén is írtam) hogy félre értetted mert mai szemmel nem lehet nézni az akkori demográfiát és politikát a videóban láthatod (a cigányság elvileg olyan k.u 600-800 körül mentek el) nem egy királyság-nép csoport volt valamint azt nem mutassa de a környező területek is változtak és india északi része pont az a kereszt metszett ahol az iráni és az indiai népek találkoznak de még az arabok is!
meg a videóban szerepel görög terület foglalás is!
amúgy érdekes módon a cigány nyelvben fellelhető görög szavak is! ":D de emellett a fő szavak azok indiai és perzsa keverékek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!